Gavekort

Av jobben har vi fått julegaven vår. VI er virkelig heldig 🙂 Fikk gavekort på kuben kjøpesenter i Hønefoss. Og på hele 1000 kr. Er utrolig glad for den gaven, elsker jo shopping. Og det er ikke alle som får så dyre gaver fra jobben. Så jeg er superhappy 🙂 Da blir garderoben enda større snart 😉

 

Det er foresten så utrolig digg å kunne vise frem hendene mine igjen, etter å ha skjult de på bilder i hele 23 år. Grunnet ATOPISK EKSEM på henda. Men nå er jeg klart å bli helt eksemfri 🙂 Det er så utrolig herlig. Jeg har myke og glatte hender som jeg aldri i mitt liv har hatt før.

Her er armebåndet jeg kjøpte forige helg <3 Og som dere ser, eksemen er borte vekk 😉

 

Happa, HAPPY, happy

15 kommentarer
  1. HAr du brukt noe spesielt for å få vekk eksemen, eller gikk den bare bort av seg selv? sliter med det jeg også.
   Det armebåndet er utrolig lekkert! måtte få meg ett sånnt jeg også:P hehe

  2. Kjempe fint å få gavekort,kommer alltid hende det. så bra at du har blitt kvitt eksemen. har slitt med det er i mange år nå. Blitt flinkere å bruke en salve fra legen min,så nesten alt psoriassien min på hendene er borte. bare litt igjen.
   Skjønner at det er deilig å kunne vise de frem, har lenge ikke kunne gått med kort ermet eller topper pga eksemen på armene mine.

  3. Heldig med en slik gave 🙂 En man virkelig får bruk for. Kjempefine bilder av deg Charlotte. Jeg har det med å få atopisk eksem på vinteren og det er ille!!! Men har det noen lunde i sjakk med Aloe vera produkter. Og du har brukt? 😉
   Ha en flott søndag

  4. Nina C(min hverdag i bloggform: SV: ja, kjempe kjekt med gavekort, kunne plukke ut det man vil ha 🙂 Ja etter å ha hatt eksem hele livet er det utrolig godt å være kvitt den. Nå trenger jeg ikke engang å smøre inn henda med krem. For det er ikke tørrt eller sprekkete eller noe lenger 🙂

   Har vært hos mange leger og hudspesialister, uten noe hell. Fikk noe som funket, men så fort jeg sluttet kom det tilbake. Og når de verste periodene kom så var det helt forderdelig.
   Nå er eksemen borte og den kommer ikke engang på de ille periodene. Min farmor sliter også med psoriasis, tenkte jeg skulle la hun få prøve den behandlingen jeg har utført. For vet det er fler med psosiasis som har fått gode resultatet også:)

  5. SV; så bra at den er borte! herlig følelse kan jeg tenke meg. Min har kommet og gått,og når jeg slutter eller er inni i et stressende periode hender at det blusser opp igjen.
   Har også prøvd å være hos hudspesialist og sånt,men det funket ikke.
   Heldigvis så har det begynt å bli litt bedre.

  6. sv:
   HEhe er nok redd det er derfra ja :O
   Ok, jeg sender deg mail adr mi…sliter med det samme selv nemlig..ikke akkurat ideelt med den jobben jeg har =/

  7. Men hva er behandlinga du gjør nå da for å få det vekk. Sliter med sprekte hender selv jeg er så vondt på denne årstiden…Man gjemmer jo automatisk hendene sine og så vondt man har….Hvordan behandling nysgjerrig? Heldig er du må være kjempe godt. Tror ikke dem som aldri har opplevd eksem vet hvordan det er.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg