Pakkene jeg fikk i posten i dag

I sta postet jeg DETTE innlegget om at jeg hadde fått 3 pakker i posten. Den ene visste jeg at innholdt noen testere jeg fikk tilsendt gratis av noen foundationer + noe mer jeg hadde bestilt som jeg ikke husket helt. Også hadde jeg bestilt mer hudpleie produkter på nette, for jeg var gått tom. Men bestilte litt ekstra jeg ikke har prøvd også denne ganger.

Ble som julaften med alle disse pakkene her, selv om de er betalt selv da, untatt foundation prøvene som var gratis på nette her om dagen. Som jeg skrev et innlegg om HER. Jeg fikk prøvde 2 typer foundationer, med 5 ulike farger på hver.

Min Pakke nr 1

Har enda ikke somlet med til å prøve EOS lepomadene som alle snakket om og blogget om før, men nå skal de prøves. Og den rosa tingen der er noe jeg aldri har prøvd før. Det skal være en highlighter, fuktighetskrem og øyekrem i ett. Måtte ha den for at den var rosa 😉

Min Pakke nr 2.


Dagkrem,nattkrem,hårkur, fotkrem, shampo, balsam og en nydelig dusj såpe jeg er hekta på.

Shampoen og balsamen er da erstatningen min etter at herbal essenses shampo og balsam forsvant. Og nå liker jeg den bedre også.

Også skal vi over til den siste pakken.

Min Pakke nr 3

exfoliant crub, 2 leirmasker, anti aldrings serum(forebygge 😛 ), geleer til et spa apparat som jeg har, og rense serie med renseskum, dag og nattkrem.

Den første til venstre har har jeg ikke prøvd før, så gleder meg til å prøve den. På nette står det at det er en skånsom slipekrem som inneholder aloe vera. Den skal vistnok fjerne stoffer som blokkerer porene. Og ved å slipe huden så forbedrer man dens evne til å bevare fuktighet. Så det blir spennende å prøve ut.

Det er faktisk enda gøyere å handle på internet enn å handle i butikk. Mer spennende når man ikke husket helt hva man bestilte og skal åpne de opp :=)


Har jeg fått meg mye spennende produkter?

Hva syntes du om å handle på nette?

 

 

Siste innlegg