Skal teste foundationene jeg fikk

I går fikk jeg pakken med foundation testene som var gratis på makeup mekka her om dagen, dette gjelder ikke nå lenger. Jeg lovet dere at jeg skulle utføre foundation testen som jeg har gjort på flere andre foundationer  HER “slik sjekker du om din FOUNDATION er bra for huden”

Så en av de nærmeste dagen så lover jeg å få tatt testen på de 2 typene her, og se åssen de egner seg. Om huden får puste skikkelig ved bruk eller om den kan lett tette porene dine og gi deg urenheter og tørr hud. Kanskje jeg gjør det alt i morgen.

Dette er de 2 foundationene jeg fikk gratis testere fra, som jeg lover dere å teste ut. Fikk 10 forksjellige prøver. For var 5 fargetyper av hver av de.

I det siste har jeg blitt veldig ops på hva jeg putter på huden min, kan si det at det finnes mye dritt der ute på markedet som jeg har brukt før. Som ga meg rød og ekstremt tørr hud. Og husker også noe spor av urenheter på hake tidligere. Dette kan skyldes produktene man bruker på huden. Kjempegøy med tips fra dere leser også 🙂 Om gode og dårlige erfaringer med produkter.

God natt alle sammen 🙂

 

Skal jeg teste ut foundationene i testen min??

Bruker du foundation?? Eventuelt hvilken

Siste innlegg