AGELOC serien i COSTUME bladet.

I det nye bladet til Costume står det om AGELOC serien. Blad nummer 1, 2011.

Dagkrem,nattkrem, serum og renseskum.

Det er litt vanskelig å se hva som står skrevet, men det står følgende i Costume bladet:

Stopp aldringen. Få en glatt og myk hud med Nu skin-serien ageloc. Som bekjemper de grunnleggende kildene til aldring, reduserer rynker og stimulerer cellefornyelsen.

Selv bruker jeg denne serien og den er helt herlig. Og nei, det er ikke bare for folk med rynker 😛 hehe. Man får helt herlig hud av den.Har du prøvd ut ageloc settet??

 

  1. Hva er forskjellen på transformation og vanlig ageloc da? skal prøve hele settet etter jul jeg…gleder meg. Dagkremen var kjempe bra både på lukt og fuktighet og alt annet… hehe

  2. Å så spennende. Gleder meg. For den kremen jeg bestilte rejuventating ble jeg ikke så fornøyd med, men den går med. Kjøpt age loc pakka uten serumet til svigermor til jul gleder meg å høre hva hun mener hehe..

  3. missxhaferi: Det er helt ok å bare bruker serumet. Funker kjempe bra det også. Veldig mange som startet med bare serumet. For er jo det som er hele kongen av settet 😛 Så absolutt å anbefale å starte med ageloc future serum. Bruker det daglig selv nå. Så det beste er å prøve det å gjøre opp sin mening.
   Du får gå inn å ta en titt ja, om du trykker på bare serumet og velger fordeler. Så ser du alle fordelene serumet gir 🙂

  4. Ok, har brukt et c.vitamin serum tidligere med appelsin duft.Men dette er ikke i produksjon lengre, så jeg har vært på utkikk etter et nytt. Begynner nå å dra på årene og man vil jo forebygge tyngdekraften 🙂 hehehehe Takk for tipset og ha en fin dag:)

  5. missxhaferi: Er kjedelig det når en virkelig har funnet ett favoritt produt ja. Du får prøve det ut å se hva du syntes. I nu skin butikken i Oslo/vika får du jo testet de ut. der står alle produktene fremme og også testere. Så om du er i nærheten går det jo ann å ta turen innom. Det lukte litt sånn apelsin/sitrus lignene serumet her også. Dufter godt og nattkremen og lukter sykt godt:)

   serumet ligger på 1600 i fullpris på nett for vanlige kunder. Men om man registrer seg som fordelskune gjennom en distributør så får du rundt 30 %. Og da kan man handle selv i butikk og på nett. Så ta kontakt med meg eller noen du kjenner som er distributør for selskapet om du ønsker å kunne handle rimligere på egen hånd.

   Tusen takk.Ha en super helg du å 🙂

  6. Har sett på siden nå og det er jo mange flotte produkter. Men uansett med 30 % rabatt, har jeg ikke sjans til å kjøpe slike produkter nå. Får håpe det blir en gang i fremtiden, når jeg har fått fast jobb.

  7. missxhaferi: Ja, det ligger jo på samme priser som parfymeri ja 🙂 Og uten skadelige fyllstoffer og parabener så koster produktene litt mer pga kvalitet ja. Det blir det helt sikkert, det dukker nok opp en jobb snart skal du se 🙂 Fulltid. Krysse fingra for det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg