FØR og etter bilder atopisk eksem

Jeg satt å så igjenom gamle bilder i sta. Og det var da jeg inså hvor heldig jeg er nå. Jeg har sliti med noe som heter ATOPISK eksem i 23 år. Jeg har vært hos mange leger og også hudleger, og prøvd ut det meste av kremer. Uten noe hell. Nå sitter jeg her med eksemfrie hender.

Selve behandlingen å bli kvitt eksemen gikk raskt, men det er først nå jeg har lært meg hvor utrolig viktig det er med gode ingridienser i hudpleie produkter. Det finnes mye dårlige produkter der ute, som ikke er bra for huden. Produkter som faktisk kan gi eksem og andre hud plager som f.eks kviser. Jeg er hvertfall utrolig glad når jeg ser tilbake på disse bildene. At jeg slipper å ha disse plagene lenger. Det var mye smerte, kløe og blod. På natten lå man å klødde så det ble åpne sår, og bare man fikk vann på så svei det og hendene tørket ut.

Dette er FØR BILDER og  de ble tatt i DESEMBER  i fjor(2009):


Røde utslett, med litt gult verk. Og på våren var jeg enda værre enn dette.
Så det ikke så fryktelig godt på bildene, men hendene var ikke særlig flotte å se på. Og det var fryktelig å leve med.

SLIK SER HENDENE MINE UT NÅ. DESEMBER(2010):

Etter 1 mnd med hjemmebehandling og riktige prosukter for hendene mine så har jeg holdt meg kjempe fin i ca 5 mnd tenker jeg.


Heeeeelt borte 🙂 Gjett om jeg er HAPPY 😀


Begge henda.

Så det trengs tydligvis ikke leger eller hudleger for å bli kvitt Atopisk eksem, jeg tok tak i problemet på egen hånd. Det er velig viktig hva man putter på huden:)

 

 

PS: jeg får stadig forespørsler her på bloggen fra folk som lurer på hva som hjalp meg og om jeg kan sende over bilder så de kan vise til venner som sliter med samme problemet.  Så om noen har noen spørsmål om eksemen, send gjerne en mail til [email protected]

 

16 kommentarer
  1. Vet ikke helt hvordan det er med atopisk eksem, men psoriasis er vel ganske lignende tenker jeg.. Jeg har det i hodebunnen og på ryggen, noe som er sykt irriterende, for det klør hele tiden, og det svir når jeg bader/dusjer og det kommer diverse stoffer inni sårene/på sporiasisen.. ;p Men så bra at du har blitt kvitt det! Grattis! 🙂

  2. Datteren min har atopisk eksem, er ikke noe godt for henne!! Vi har brukt våtbandasjer og det har hjulpet masse!! Hun er så godt som eksemfri:-)
   SV: Prins er en “Engels Toy Terrier”, nei du er ikke helt på jordet, han ligner veldig på dvergpinsjer:-) Og ja han er helt nydelgi, og jeg er helt forelsket i Prinsen min:-))

  3. Martine, 14 år, Drammen: Litt annerledes er det, men tror vel de bruker omtrent samme behandling. Ikke helt sikker på det. Farmor sliter med Psoriasis. Det er ialefall viktig å bruke gode såper når du dusjer for deg tenker jeg. Slik at det ikke svir og at huden slipper å tørke ut. Takk for det:) Veldig happy for det selv 🙂

  4. Jeg har hatt atopisk eksem noen steder på kroppen, men det forsvant av seg selv etter noen år.. 🙂 Heldigvis 🙂 Men har slitt med psoreasis siden jeg var to år og er nå 23 🙁 Men har blitt mye bedre.. Har kun i hodebunnen og har endel pigmentflekker på armene etter det, men merker der blusser litt opp når jeg stresser :S Så er nok noe i det og..
   Så utrolig bra du har fått det bort, Charlotte 🙂
   Godt nyttår alle sammen 😀 🙂

  5. Må være en befrielse å bli kvitt det. Hendene er jo noe man bruker stort sett hele tiden. Jeg har en søster som sliter med at huden sprekker på fingrene i perioder. Har du tips til krem? :o)
   Ønsker deg et strålende 2011! Gleder meg til å følge deg videre inn i det nye året. Håper du fotsatt titter innom meg også 😉
   Go`klem

  6. Hva er det slags naturmiddel du har brukt????? Jeg er 26 år å hsar først nå denne vinteren fått atopisk eksem som ingen får vekk….

  7. Fikk du blemmer også med og hvordan er det om sommeren,er det verre da? Jeg har nettopp vert til legen å fått kortison. Men jeg har en del blemmer i tillegg. Hva hjalp for deg og hva anbefaler du?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg