Slik kan du tjene PENGER på bloggen..

Jeg har fått mange spørsmål hvordan jeg har fått til å få reklame på bloggen min. Som jeg tjener noen kr på å ha der. Her om dagen tjente jeg faktisk nesten 500 kr på under 1 t på den ene annonsen min. Jeg er innom daglig og sjekker, man ser hvor mange treff man har på reklamene og hva man får i provisjon.

Det er veldig enkelt og greit så jeg skal forklare det kort og greit 🙂

  • Sikkert
  • Enkelt
  • GRATIS
  • Gode penger
  • På luksusfellen denne uken sa de at man kan tjene opptil 50 000 skattefritt på hobby. Blogg er jo en hobby. Man blogger jo ikke for pengene sin del, men kjekt å kunne mota en symbolsk sum.


Her slipper du å sende mailer rundt til ulike bedrifter, å vente en evighet på svar. Du har da alt på ett og samme sted. Det er en side hvor alt ligger. Der kan du søke enkelt på programmer som f.eks nelly,colorline,choice hotels,cubus,blush osv. Når de ulike har godkjent deg, så kan du sette reklame bannere på din blogg veldig enkelt. Også er det forskjellig fra de ulike hvor mye man får i provisjon. Det kan man lese masse om der inne. Provisjonen får man betalt i et samlet beløp, gjerne en gang i måneden.

Jeg ble anbefalt dette på en annen blogg og det var enkelt,gratis og kjekt å kunne tjene noen kr. Men jeg tenkte jeg ville teste det ut før jeg anbefalte det for dere. Det fungerte utmerket og kan anbefales.

Du velger selv hvem du vil reklamere for.

Etter du har registrer deg kan du lese på DETTE innlegget hvordan du får reklamen enkelt inn på din blogg eller hjemmeside.


Har du reklame på din blogg??

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(16632546)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18597200)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Siste innlegg