Slik får du reklame på bloggen

I sta skrev jeg DETTE inlegg om hvordan du kunne tjene penger på bloggen din, og nå tenkte jeg å forklare hvordan dere kommer igang og får satt reklamen inn på bloggen eller annen hjemmeside.

Først må vi starte å søke etter ulike annonsører og få de til å godkjenne deg (virker som de fleste ikke bryr seg om leser tall). Så da trykker vi på søk som står til venstre i sidemenyen.


Da får du opp denne

Så kan vi enten skrive inn bedriftens navn f.eks Nelly som i eksempelet under. Eller vi kan velge i scrolle menyen for ulike kategorier. Man kan også sortere etter hvilke annonser som har flest salg,flest klikk osv.

Så venstre klikker man på nelly og da kommer det opp 3 alternativer. Trykk på den første(programoversikt). Der ser du hva du får i provisjon, det varierer fra selskap til selskap. Så trykker du på søk på dette programmet. Dette gjør du med fler ulike. På akkurat samme måte. Anbefaler også å søke på trade doubler, for hver som registrerer seg gratis gjennom deg får du 50 kr.

Av og til kan det ta 1-2 dager før de blir godkjente,spesielt hvis det er helg. Man får oftest en mail. Ellers kan man også sjekke det på egen hånd slik


Trykk på mine programmer til venstre i sidemeny,så velger du godkjente også søk. Da får du opp en liste over de godkjente.

Hvordan få reklamen inn på bloggen:

Så klikker vi inn på annonsøren vi ønsker(colorline eks) og trykker på lenker og grafiske elementer ovenfor.


Og deretter ser vi under tilgjengelige størelser. Der er det ulike størelser og ulike bannere ettersom hva du ønsker. Jeg liker best å trykke på other sizes, da får jeg opp mange på en gang.


Når du har funnet den du ønsker trykker du på vis kode. så velger du selv om du vil bruke iframe,javaScripth osv. Jeg hukte av på javaScripth. Når du har gjort det kan du kopiere html koden under der (ctrl C)

Hvor på bloggen skal html kodene limes inn:

På de fleste blogger limes html kodene inn på design-rediger-widgets. Men på noen som har tydelig delte side menyer slik som min blogg må man lage en egen side box som man kaller f.eks annonser.

Nelly reklamen min har jeg limt inn på design-rediger-maler(html) også har jeg limt den inn der html kode header slutter.

 

Håper dette hjalp 🙂

Og har du enda ikke registrert bloggen din kan du gjøre det her.

// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18597198)a(1902635)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>

Siste innlegg