Min kjære laget lavkarbo godis

Mads elsker marsipan, og etter at jeg viste han marsipankulene som Caroline aka fotballfrue hadde lagt ut oppskrift på så ble valget enkelt. Han skulle prøve seg på disse.

Selv er jeg hverken veldig begeistret for marsipan eller sjokolade. Så da har Mads noe å kose seg med alene i en stund fremover.

Veldig kjekt at Caroline og Lars Kristian også har et lavkarbo kosthold, for da hender det at der drypper noen spennende oppskrifter på oss lesere.

 Påsken er egentlig over, men men.

Oppskriften finner du HER

Så det godt ut??

7 kommentarer
  1. Er ikke noe glad i marsipan eller sjokolade jeg heller. Potetgull som er tingen for meg 😉 hehe. Men slike kuler som er han har laget der, det har jeg laget med ren sjokolade og kokkosrasp, så hele kula var av det. Enda bedre enn marsipan ;D

  2. Nam, de har jeg også lyst til å lage!
   En annen fin ting ang. at Fotballfrue har lagt om til lchf er at det blir mer kjent, og fettskremte folk kan muligens få øynene mer opp for denne kosten 🙂 Er så mange som syns dette kostholdet er helt på trynet og livsfarlig, hehe 😉 Også er jo damen rimelig smart og kan å snakke for seg, så i kommentarfeltet hennes kan man snappe opp mye lurt ang. lavkarbo!
   Fin blogg du har btw 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg