Burger med “chips” på lavkarbo vis.

I dag har det blitt skikkelig junkfood aktig middag, men heldigvis på lavkarbovis. Så da gjør det ingen verdens ting om man har et slikt kosthold. Jeg er så utrolig glad for at jeg har lagt om til et lavkarbo kosthold. For da kan jeg spise uendelig masse godt, og enda går vekten nedover og nedover. Jeg teller heller ikke Kalorier, herlig.

I dag ble det hamburgere som er  kjøpt i sverige (0,5 g pr 100 g), cheddar ost(0 g karbo). Og etter inspirasjon fra Linda og fler andre bloggere, måtte jeg virkelig teste ut selerirotfries.

Selerirotfries, burger og sukkerfri ketchup.

Prøver helst å unngå grønnsaker som vokser under bakken, men denne inneholder kun2,8 g karbo pr 100 g. Så denne går absolutt ann.

For å lage sellerirotfries trenger du:

  • Ønsket mengde selerirot
  • Frityrkoker eller kjele med olje i (3-4 dl olje)

Skrell roten og skjær opp i passe store biter.  Og putt oppi den varme oljen. Ligge der til de har en god og fin farge. Så kan du gjerne legge de på et tørkepapir og drysse over litt salt før servering.

 

Min mening:

Jeg angrer ikke et sekund på at jeg testet ut dette, for det var utrolig godt. Det var ikke like crispy som chips, men smakte veldig likt. Vil heller sammenligne dette mer med potetbåter nesten. Nydelig, og da passer det nok supert med  litt rosmarin over. Dette er noe jeg kommer til å lage mange flere ganger. Nam nam

 

Har du smakt det??

28 kommentarer

Siste innlegg