Kyllingfilet med nydelig soppsaus (Lavkarbo)

I dag ble det å “ta det man har ” middag. I fryseren hadde jeg kyllingfilet. Og i kjøleskapet hadde jeg også noen ting som var greie å bruke opp.

For å lage dette trenger du:

  • 1 kyllingfilet pr person f.eks
  • Brokkoli
  • Bacon
  • Grillkrydder

sopp saus:

  • 2 dl fløte
  • 2 ts creme fraishe
  • champignong 
  • Purre
  • krydder: Salt, pepper og Santa Maria Chicken and steak

Pynt- Gressløk

  1. Stek noen skiver med bacon og putt til siden. Kutt opp kyllingfileten i 2 filleter og krydre med litt grillkrydder. Stekes i stekepanna. Puttes til side i en dyp tallerken når de er ferdig stekt
  2. Stek champignon litt i stekepannen, tilsett så kremfløten, creme fraishe og purren. Tilsett krydderet og gjerne skyen fra kyllingen. La putre i noen minutter.
  3. Server gjerne med kokt brokkoli.

Sausen ble utrolig god. Masse god smak i den!

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg