I dag ble det å “ta det man har ” middag. I fryseren hadde jeg kyllingfilet. Og i kjøleskapet hadde jeg også noen ting som var greie å bruke opp.
For å lage dette trenger du:
- 1 kyllingfilet pr person f.eks
- Brokkoli
- Bacon
- Grillkrydder
sopp saus:
- 2 dl fløte
- 2 ts creme fraishe
- champignong
- Purre
- krydder: Salt, pepper og Santa Maria Chicken and steak
Pynt- Gressløk
- Stek noen skiver med bacon og putt til siden. Kutt opp kyllingfileten i 2 filleter og krydre med litt grillkrydder. Stekes i stekepanna. Puttes til side i en dyp tallerken når de er ferdig stekt
- Stek champignon litt i stekepannen, tilsett så kremfløten, creme fraishe og purren. Tilsett krydderet og gjerne skyen fra kyllingen. La putre i noen minutter.
- Server gjerne med kokt brokkoli.
Sausen ble utrolig god. Masse god smak i den!
9 kommentarer
Du får det til du!! 🙂 Kjempeflink, så veldig godt ut 😀
Naaam! Det så kjempegodt ut. Nå ble jeg sulten
nam!
mmmm . . her var de mye fantastisk å hente 🙂 jeg prøver å legge deg til som venn for å hold emeg oppdatert, har lyst til å prøve lavkarbo selv og du kommer jo med mange SUPRE tips som jeg virkelig liker 🙂 MEN jeg får ikke lagt deg til som venn 🙁
Det ser kjempe godt ut 😀 <3
Flink du er til å variere!!! 🙂 Så kjempe godt ut!
SV: det var bare hyggelig, du har jo kjempe mange gode tips som flere har nytte av å se!;) Kjempe masse godt på bloggen din som jeg vil teste ut etterhvert!;) Takk for det å ha en flott kveld du også;)
Line: Var kjempegodt ja:)
Stineemoor: Det er jo supert 🙂 Masse god mat man kan spise, heldigvis:)