Anbefaling av ny NETTBUTIKK

Var inne på en blogg i går og kom over en nettbutikk jeg likte svært godt. http://www.britique.com/ heter den. Alt står på norsk der inne, men de har de fleste merker innen sminke, skjønnhet og hudpleie. Jeg ser at de har stort fokus på dette med produkter med bra og naturlige ingridienser, og det er supert.

Når jeg kom inn på nettsiden dem hadde de en slags kundeservice chat som poppet opp i høyre hjørne slik som på facebook. Her kan man vistnok stille spørsmål slik at det blir enklere å finne produkter som passer for deg. For selv syntes jeg ialefall at det kan være vanskelig å finne ting på nette som passer akkurat deg og din hud. Så det må jeg si var smart av de å ha en slik kundeservice chat. Det er det ikke mange slike nettbutikker som har.Her er noen interesante produkter som jeg syntes virket spennende og bra. Dette er bare noen av de..Produktbeskrivelse:

Nå kan du få superhvite tenner på 1-2-3! Denne populære whitening pennen fra Polar White pro gir deg opptil 6 nyanser hvitere tenner etter 6 applikasjoner. Med en herlig mint smak, nå trenger du ikke å bruke strips for å få hvite tenner.

Polar white pro har blitt laget i samarbeid med tannleger og spesialister, er trygg å bruke. Vil ikke skade tenner eller enamel.Produktbeskrivelse:

Med rene aktive planteekstrakter!

En selvbruning som gir deg en flott gyllen brunfarge som varer opp til 7dager! Denne misten vil også virke oppstrammende på huden, helt naturlig uten skadlige kjemikaler eller stoffer. Inneholder rene planteekstrakter som acai berry og argan, vitaminer og oljer. Dufter godt og gir ikke deg den rare ?selvbrunings? lukten. Helt naturlig og økologisk. Lett å påføres, og etterlater seg en farge når du fører på så du kan se hvor du legger på selvbruningen og unngår å få flekker. Kan brukes til både kropp og ansikt.Produktbeskrivelse:

Sugar grapefruit håndkrem fra Love+ Toast.En herlig håndkrem som inneholder Shea butter, Macadamia nøtter, oliven og Avocado og sunflower olje.En mix som sørger for at hendene dine blir supermyke og dufter godt! Denne håndkremen vil du lett bli avhengig av. Helt naturlig!Nå er jeg virkelig sulten, i dag har vært en skikkelig daffedag etter jobb. Ikke gjort noe særlig effektivt. Min kjære snakker om å be meg ut på middag, så ja kanskje det. Hadde vært koselig det. Også kanskje jeg tar turen innom kuben som har nattåpent i dag.

 Prøvd noen av disse produktene??

Vært innom denne nettbutikken før??Siste innlegg