Dagens forett og hovedrett (Lavkarbo)

I dag fikk jeg og Mads servert nydelig mat hjemme hos mamma. Selvfølgelig lavkarbo vennlig <3 Digg.

 

Til forett ble det en typisk spansk rett med Scampi.

Før de stekes:



 

Etter steking:

Scampi i olje, hvitløk og cayenne pepper stekt i ovnen i 8-10 min. Til Scampien skifter farge

. Dette spiste jeg masse når jeg var mindre og det er utrolig godt. Det eneste jeg manglet var lavkarbo rundstykkene som jeg kunne dyppet i den smakfulle oljen.

Og til hovedrett ble det en nydelig kyllingsalat med bacon på toppen:

Servert med Parmesan, oliven og nydelig Cæsardressing med kun 1,7 g karbo pr 100g og 0,7g var sukkerarter da.



 

 

Har du noen gang smakt slik Scampi i olje??

Hvis du liker scampi bør det absolutt prøves. En utrolig herlig forett.

13 kommentarer

Siste innlegg