Dagens treningsøkt med IPHONE APP

Treningsøkten i dag ble på 7,4 km og det er jo ikke så ille 🙂 Virkelig på tide å begynne å trene kondis nå, men merker ialefall at det er lettere å jogge med 14 kg mindre på kroppen.

Som dere ser på tiden ble det ikke bare jogging, men for det meste jogging. Jeg sliter litt med den ene ankelen min nå ettersom jeg tråkka over for litt siden, men den blir bedre når jeg blir varm.

 

  • Startet med 5-6 min gange, så jogget jeg et stykke i skogen med ulent terreng og noe bratte bakker.
  • Tok en liten jordbærplukke og spisestopp. Fant et sted med masse markjordbær 😉 Ble en fin og god pause som beinet mitt og jeg trengte 😉
  • Så var det å jogge videre og etterhvert ut på bilveien
  • 8-9 siste minuttene ble det gange, da var jeg gjennomsvett og sliten.
  • Avsluttet med noen situps av ulike varianter her hjemme




Alt i alt er jeg fornøyd med dagens treningsøkt:) Jeg har trent veldig lite den siste tiden, men merker kondisjonen kommer seg mer og mer nå. Så etterhvert blir det å løpe denne runden fortere og uten stopp.

Appen jeg bruker heter runkeeper og er gratis. Veldig kjekk og enkel å bruke. Og til alle som skal trene seg opp til å jogge vil jeg bare si: Ikke gi opp. Det går bedre og bedre etterhvert, og jo lenger man løper så merker man at man også orker å gi mer og får mer energi. På slutten av mine økter kan jeg gjerne løpe,løpe og løpe leeeenge.

 

Så det var dagens treningsøkt på 7,4 km med GRATIS APP fra IPhone (Runkeeper)

15 kommentarer

Siste innlegg