Hudpleietips, PERFEKT for tørr hud

Jeg var tom for skrubb til ansiktet her om dagen og da kom jeg på en genialt egenlaget scrubb som også gir veldig bra med fuktighet. Man skrubber ansiktet for å bli kvitt døde hudceller og det er da mye letter for huden å ta til seg fuktigheten fra ansiktsmasker og kremer.Fuktighetsskrubben min var superenkel å lage:

Du trenger:

1 ss Cocosa kokkosolje (fåes på helsekost og på nette)

1-2 ssSukker

Fremgangsmåte:

  1. Ta 1ss med Cocosa i en liten skål og sett så skålen i lunket vannbad i vasken. Etter veldig kort tid blir det flytende olje.
  2. Tilsett så sukker 1-2 ss, sånn at det blir mye sukkerkorn og du får en skikkelig skrubb.

3. Fordel skrubben i ansikt, hender eller hvor du måtte ønske. Bruk hendene til å skrubbe med sirkelbevegelser, og la masken sitte på i 5-10 minutter.


Kamera på mobilen tar veldig dårlig bilder når jeg bruker mobilkamera vendt mot meg. Hmm

4. Skyll så av masken med lunkent vann.

5. Om du har ekstremt tørre hudpartier kan du gjerne bruke en ansiktolje/ansiktsperler som gir fukt (IKKE babyolje) den inneholder mineralolje og gjør bare huden enda mer tørr og urenheter kan oppstå.

6. Bruk så en god ansiktskrem med naturlige ingridienser gjerne. Det er disse som gir skikkelig fukt. Prøv å ungå mineralolje/parafinium liquidium i dine hudpleie produkter.

Jeg har prøvd denne egenkomponerte ansiktsmasken 2 ganger nå og den funker skikkelig. Jeg var plaget med en del tørre hudpartier, spesielt i ansiktet:) Så om du ikke har ansiktsskrubb er dette en super redning:)

 

Hva syntes dere om hudpleietips, er det noe dere ønsker mer av??

Lager du ofte hjemmelagete ansiktsmasker?

17 kommentarer

Siste innlegg