Herlig fuktighetsmaske for ansiktet, nydelig blush…

Jeg nevnte for litt siden den nye nettsiden jeg hadde sjekket ut. Nemmelig Britique.com

Hvor de har kjente og bra hudpleie og sminke produkter. I tilegg har de gratis frakt. Butikken. Produktene skal være frie for skadelige kjemikalier og stoffer og ingenting er bedre enn det. Selv har jeg merket stor forskjell ved å kutte ut hudpleieprodukter med skadelige ingredienser.

På nettsiden bestilte jeg meg blant annet dette:

En fuktighetsmaske som roer ned og nærer huden. Super for trøtt, stresset og uttørket hud. Har tidligere også prøvd en nuxe ansiktskrem jeg var veldig fornøyd med, og ingrediensene i den er også bra. Har brukt denne 2 ganger alt og er veldig fornøyd med fuktigheten den gir. Den virker også til å være veldig drøy i bruk.

Sist jeg sjekket var det også litt over 20 % rabatt på den nå.

 

Og denne:

Den mye og bra omtalte Nars blushen, fargen jeg kjøpte var Orgasm. Nydelig farge, og den har fått gode omtaler. Veldig fornøyd med denne sålangt.


Og denne:

Dagkrem i merket cupcake organic. Finnes i ulike typer for forskjellige hudtyper. Har kun testet den noen dager, men virker som huden min liker den godt. Den er mild og svir ikke ved påføring. Så gleder meg til å se fremmover. Jeg bruker den som både dagkrem og nattkrem. 100 % naturlig og 72,5 % økologisk.

Denne koster 179 kr og virker absolutt verdt pengene.

Alle produktene har jeg bestilt på Britique – Sminke, hudpleie, hår og duft til taxfree priser! 

Og de har gratis frakt.

Har du testet ut noen av disse produktene??


Siste innlegg