Fylt kyllingfilet med grønnsakspuré og bernaise (LAVKARBO)

En utrolig god middag, som er perfekt for LCHF/LAVKARBO kosthold. Lite karbohydrater og mye fett. Vi var 6 stk som skulle spise, så det ble laget i stort kvantum. Men bernaise sausen var laget for 2-3 personer. Ettersom vi bare skulle ha litt til kyllingen.

 

Du trenger:

  • Kyllingfilet
  • Ønsket krydder: Chicken and steak, hvitløk og litt pepper og litt grillkrydde f.eks¨
  • Gulost
  • Bacon
  • Hvitløkssmør

 

Fremgang:

  1. Kutt et fint snitt/lomme i kyllingfiletten. Og krydre og stek i pannen, litt på hver side.
    



2. La så kyllingene få kjøle seg litt ned. Så fyller du de med litt hvitløkssmør og ost. Og surrer litt bacon rundt de.

3. Stekes så i ovnen på 195 grader i 30 min.



Server gjerne med blomkålmos+ litt gulrot oppi om du ønsker det. På et blomkålhode kan du da bruke 1-2 kokte gulrøtter.

Til grønnsaksmosen trenger du:

-Ønsket mengde blomkål

-Gulrot(kan sløyfes)

– Noen klatter smør(Meierismør)

– Liten skvett fløte

-salt og pepper

  1. Legg gulrøttene til koking litt før blomkålen. Også putter du oppi blomkålen og koker dette i ca 7-10 minutter.
  2. Hell av vannet og ha det i en bolle. Tilsett så noen klatter smør og mos med miksmaster. Tilsett så litt fløte og krydderet.

 

OPPSKRIFTEN PÅ BERNAISE SAUS FÅR DU HER


Også hadde vi igjen litt av Celerirotsalaten fra i går.

Kan også serveres med en frisk og god salat.

17 kommentarer

Siste innlegg