Dagens Lunsj, middag og dessert(LAVKARBO)

i dag ble dagens frokost/lunsj rester fra i går. Nemmelig lavkarbo pizzaen. Den var like god i dag, og jeg bare varmet den opp litt i stekovnen. Om du bruker mikro kan det lett bli vassent etter min mening.

en med rømmedressing fra i går og en med bernaise. Man blir stapp mett av bare 2 stykker.

 

Og dagens middag ble kjøttdeig i tomatsaus servert med parmesan, ruccola og litt tyrkisk youghurt.

Steker kjøttdeigen med valgfritt krydder, tilsetter 2 fedd med hakket hvitløkk, 1/2 liten løk hakket, 1/4 paprika i biter og litt purre. Tilsetter så hakkede tomater på boks og 2 ss creme fraiche. Lar dette putre litt også server.

 

Jeg var så utrolig fysen i dag, sikkert etter helgens lange utskeielse både fredag,lørdag og søndag. Når jeg spiser større mengder karbo som da får jeg veldig søtsug. Og det tar gjerne 2-3 dager med riktig mat før kroppen min kvitter seg med suget. Og for å ikke sprekke i dag så måtte jeg lage meg en dessert. Jeg hadde mandler og tenkte at da måtte jeg finne på noe spennende med de.

Brente/karamelliserte mandler ala charlotte

Jeg tok 2 håndfuller med mandler og stekte i 1 ss smør på middels lav varme. Og tilsatte 2-3 ts med sukrinmelis og en litt kanel. Og lot de putre 1-2 min i panna mend jeg rørte i de. Puttet de så i et glass og satte det til kjøling i kjøleskapet i ca 15 minutter. Så ble det herlig snacks for oss 2 <3

Det hjalp på med litt snacks på søtsuget.

8 kommentarer

Siste innlegg