Pakken min fra Blush

Her er mine innkjøp fra BLUSH

Produktene og produktbeskrivelser fra nettsiden. Prøvd ut stylingkremen til venstre og likte den veldig godt.

Stright sexy stylingkrem bekjemper selv de mest uregjerlige krøllene og gir deg ultra-glatt hår!  Den unike, vektløse formelen gjør håret mykt samtidig som den motvirker krus.

Dette er produktet for kontrollfriker! Kremen vil rette ut selv det aller tykkeste og mest krøllete håret ved hjelp av aloe vera og hveteproteiner. Den vektløse formelen etterlater håret ditt silkemykt og med en herlig duft av aprikos og vaniljeblomst. Ingen kan la være å legge merke til hvor utrolig håret ditt ser ut!

Silky Sexy Hair gjør håret mykt og flott. Det styrker håret og tilfører det fuktighet, har antistatiske egenskaper og beskytter håret mot fukt. Det gjør håret nydelig og beskytter det mot skader fra stylingapparater og omgivelsene.

TIGI Bed Head Maxxed Out passer for begge kjønn, gir maksimalt hold, er hurtigtørkende og gir fantastisk glansfullt hår. Den beskytter håret mot solskader og dufter nydelig!

Og 2 søte neglelakker fra NYX.

BLUSh(Link) er en nettside som har veldig bra priser fra før på mange produkter, men nå har de supertilbud. Som gjør at prisene på mange av produktene er enda lavere.

 

Handler du også ofte fra Blush?

Siste innlegg