Lyst til å teste produkter gratis?

Er du en person som liker å teste ut produkter og tjenester gratis og kunne skrive omtale eller prate med venner/bekjente om produktene du prøver.? Buzzador leter nå etter fler personer til å kunne teste produkter for dem. Produktene du får tilbud om kan du selv bestemme om du vil teste eller ikke teste. Om du vil teste produktene så får du produktene gratis hjem i posten til deg selv.

    

    
Bildene er hentet fra nette, fra andre buzzadorer som har testet.

De ser nå først og fremst etter

  • Personer som er gravide eller har barn som er født mellom 1.januar 2011 og 31.desember 2011.
  • Tenåringer født i årene 1994-1996  (buzzador har 15 års aldersgrense)
  • Men alle andre er selvfølgelig også velkommen, men tilbudene kommer vist oftest til gruppene over.

Selv er jeg hverken tenåring eller gravid/småbarnsmor, men har fått tilbud om flere kampanjer. Den første kampanjen gikk ut på å kunne leie så mye filmer/spill man ønsket på lovefilm.no, men siden vi flyttet da takket jeg nei til denne kampanjen. Nå har jeg fått tilbud om å få reise på 2 døgns kieltur med color fantasy eller magic og den kampanjen takket jeg ja til. Vi fikk da bestemme når vi ville reise(innen en periode) og på torsdag reiser jeg og min kjære altså på gratis cruise med julebordbuffet, gratis inngang til spa, gratis inngang til badeland, gratis internett og lugar. Vi gleder oss til å se hvordan båten er og ikke minst maten som jeg har hørt mye bra om.Grunnen til at jeg og flere får gratis cruise er fordi jeg er en buzzador.

Buzzador.no er en side hvor man får tilbud om å teste forskjellige ting. Det er helt gratis å være medlem der. Som Buzzador sprer du informasjon om produkter til venner og familie, ansikt til ansikt, via bloggen din, Facebook, Twitter eller andre forum og kanaler du er koblet til.Så jeg kommer til å blogge om cruiseturen vi skal på og ta masse bilder.

Du trenger som sagt ikke ha blogg, men facebook, twitter eller andre forum.

Så om du også vil teste gratis produkter kan du registrere deg gratis på Buzzador.no

 

 

5 kommentarer

Siste innlegg