Viktig å holde seg frisk, her er noen tips

Da var jeg tilbake i Bergen/Øygarden, koser meg nå med min kjære og hans familie.

Nå som kostholdet ikke har vært det beste den siste uken/ukene merker jeg det også på imunforsvaret. Jeg har ikke vært syk på lenge (Bank i bordet). Men i dag våknet jeg med litt vondt i halsen, men ikke blitt syk heldigvis. Et veldig godt tips med en gang du begynner å merke noe er å ta c-vitamin brusetabletter (det gjorde jeg i dag). De beste får du i Sverige. Der får du 1000mg og de er superbra. Vi hamstrer alltid inn med c-vitaminer når det trengs. Billige er de også.

(Bildene er hentet fra google)

Kosthold er selvsagt også en viktig faktor for å ungå å bli syk. Vi har et variert og sunt lavkarbo kosthold og er dermed skjeldent syke. Vi tar også daglig et kosttilskudd som vi er veldig fornøyd med.

Så mitt tips for å ungå forkjølelsen (som lett kommer på denne tiden).

  • Spise sunn mat ( du trenger ikke nødvendigvis spise frukt for å få i deg vitaminer). Mye annet som også inneholder vitaminer.
  • Ta gjerne kostilskudd. Finn en bra type, det finnes utrolig mye dårlig kostilskudd på markedet. Kostilskuddet jeg tar fikk jeg måle antioksidantnivået mitt før og etter en stund på kostildkuddet. Og antioksidantnivået mitt hadde bedret seg enormt masse. Og når jeg endret kosthold i tilegg hjalp det også veldig på  imunforsvaret mitt.
  • Føler du deg litt uggen i halsen eller frysen( på vei til å bli forkjølet). Kjør på med c-vitaminene fra Sverige. Gjerne 2 -3 stk på en dag. Så kanskje du slipper unna hele forkjølelsen. 

Håper det var noen tips som kom til nytte 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg