Omtale Yves Rocher loose pearls

I julen fikk jeg min månedtlige pakke fra Yves Rocher. Ettersom jeg var så heldig å bli vagt ut til å være produkttester. Jeg har fått teste mye spennende og fine produkter til nå. Og denne gangen var det sminke, veldig spennende.

De tidligere omtalen mine fra Yves Rocher kan du lese HER OG HER


øyneskyggekost, 3 loose pearls/løst perlemorskimmer og kremøyepenn/kajal.

Mullvarp perlemor// Rosa perlemor//Gyllen Perlemor (gullfarge)

Til nå har jeg kun fått prøvd gyllen perlemor fargen i makeupen. Og likte godt farge og konsistens. Det er fin dosering på øyneskyggen. Kommer passe mengder ut på kosten. Jeg har tro på at fargen mullvarp kan være veldig stilig i sotede øyne makeuplook. Gleder meg til å prøve de andre fargene skikkelig. Kosten passet bra til å påføre disse øyneskyggene med. Og den kan også fungere litt som en blender kost. Laget av natulig geitehår (klippet av)

Kajalen har jeg heller ikke fått testet skikkelig, kun en gang.Enkel å påføre øyelokket. Og inneholder 100% naturlige ingridienser, det er jo et stort pluss.  Fant et bilde på yves rocher sine sider (forslag) på hvordan kajalen kan brukes.


Man trenger jo absolutt ikke bruke så mye, men den er fin å dra utover.

 

Makeupbloggeren Malin med bloggen mallo88.blogg.no laget en nydelig nyttårslook hvor hun brukte Gyllen perlemor fargen blandt annet. Denne dama er virkelig flink.


Se så flink hun er. Nydelig sminke. Og her er gullfargen altså brukt.

 

Ofte sliter jeg med at om jeg søler øyneskygge i vasken så setter det seg så lett fast og blir noe skikkelig klineri. Og tar du vann på og prøver å tørke blir det enda værre. Men disse var ypperlige. Prøvde å grise litt i vasken og det gikk lett bort med vann. Det er jo veldig positivt. Veldig drøye produkter. Inneholder beroligende mandelolje fra økologiske avlinger.

Yves Rocher har nå tilbud på alle disse produktene.

Løst perlemorskimmer/øyneskygger finner du HER

Kajal finner du HER

Og øynebrynskosten finner du HER

Siste innlegg