Hvem er pakken fra mon tro ??

Jeg fikk en hentelapp i dag på en pakke, og lurte veldig på hva det kunne være. Jeg hadde da ikke bestilt noe. Og da er det like spennende når man skal innom butikken å hente den. På pakken stod det fra Loreal. Jeg kjenner jo to stykker som jobber for Loreal, så kanskje den er sendt slik 🙂 Ialefall ble jeg veldig glad for pakken. Alltid like gøy å få pakker i posten.

Pakkene innehold ett spennende og helt nytt produkt. Jeg har lest mye om BB kremene og mange har vært veldig begeistret for den. Så forventningene her i Norge har vel vært realtivt store og mange har ventet på at den skal komme for salg. Og nå i Januar kom den for salg i Norge, så dette er helt nytt. BB-kremer generelt er blitt er veldig populære i Asia, hvor de først kom ut. BB står for Blemish Balm. I Storbritania, Frankrike og Sverige så ble BB Cream utsolgt etter en måned, og jeg er så heldig å få prøve dette produktet. Spennende..

BB Cream fra Garnier…

Produktene jeg fikk var i fargen 02-Light og 03-Medium.  På vinteren bruker jeg ofte litt lysere farge enn sommeren.

Jeg testet litt på hånden nå og de begge dekker ialefall bra og det blir et smooth resultat. Så dette skal bli spennende å teste i ansikt og eventuelt hals.

Produktet skal vistnok gjøre følgende:


Så produktet da blir som en 5 i en tube og fungerer som en primer, en solkrem, foundation og som dagkrem. I tilegg gir den vistnok også glød. 

Produktanmeldelse kommer når jeg har fått testet produktet skikkelig. Huden min trenger sårt fukt på denne tiden av året så får håpe den gir fukt. Leste at den fungerte bra på folk med tørr hud. VI får se.

 

Hvem er det som har vært så snille å sende meg denne i posten da ?? ♥

Har du fått testet dette produktet??

Siste innlegg