Til alle i Drammen

                                                         

Oi, har jeg en blogg også? (nesten så jeg hadde glemt det, neida). Netopp kommet hjem fra jobb. Som dere skjønner er det mye jobbing om dagen og dermer ikke så masse tid til bloggen . Jeg prøver så godt jeg kan, og skal nok bli flinkere til å oppdatere.

Ville bare fortelle dere som bor i Drammen at fredag og lørdag er det visning av ett av Drammens koseligste hoteller. Clarion Collection Hotel Tollboden. Det er blitt skikkelig flott der etter at de pusset opp.  Hotellet byr på gratis kaffe og hjemmebakst til alle som møter. Man vil også få en hyggelig visning rundt på hotellet og titte på noen av rommene. Visningen er åpen for alle er er fra 17-18. Både fredag og lørdag.

 

 

Det er ingen visning for å selge hotellet , men en visning man kommer for å se hvor flott det er blitt der. Og man har mulighet til å legge inn bud på hotellrom/overnatting ved hotellet på noen aktuelle datoer. Starter fra 0 kroner og oppover. Visningen er med å støtter “hope for children”.  Om man har det høyeste budet på f.eks 400 kr får du en overnatting på hotellrommet med frokost, vafler på dagtid, fri tilgang på kaffe/te/fruk + kveldsbuffet for den prisen på en natt. Så her kan du gjøre noen gode kupp.

Les mer om visningen HER.

Alle er hjertelig velkommen på visning 🙂 Så bor dere i Drammen eller i nærheten ta turen til Tollbugata 43 fredag eller lørdag.

 

  1. Vi bor nok litt for langt unna til å komme på denne visningen, men var så heldig å få en titt da vi var i Drammen! Et flott hotell der man virkelig fikk lyst til å bo! Gratulerer med ferdig oppussing og lykke til med visningen til alle som jobber der! §:o)

  2. Ååhh, så moro da 🙂
   Klem fra Lizbethosnes.com – Behind the scenes.. Her skriver jeg mange innlegg daglig om min glade hverdag med mote, skjønnhet, shopping, vennskap, tanker, meninger, bloggtips, bokomtaler – og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. Lizbethosnes.com! Jeg har forresten en spørsmålsrunde gående NÅ 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg