Billige sydenturer

Det finnes vel ikke en person i verden som ikke liker å reise? Å kunne reise bort til nye og spennende steder. Enten det er for å nyte varmen eller å se nye ting eller en kombinasjon.

Sommersessongen til charteroperatørene varer fra nå (etter påske) og til utover i oktober måned.

Ettersom jeg nå jobber på et reisebyrå og daglig sjekker priser på turer så tenkte jeg å komme med noen tips. Har du muligheten til å reise sydover i mai så gjør det. Det er helt supre priser nå. Et koselig hotell/leilighetshotell som i høysessong koster rundt 9000 pr person kan ligge så lavt som rundt 2000 pr person for 1 uke.

Cruise er også nå blitt veldig i vinden. Det er ikke lenger kun eldre som drar på cruise. Det er folk i alle aldre og det finnes så utrolig mange spennende ruter. Fordelen med cruise er at man får se mange steder på en reise. Varighetene på cruise varierer fra 4 dager og opp til over 100 dager. Ettersom hva man ønsker.

 

Prisene på reisebyrå skal nå være like som de man finner på nettet, men Ving kan på noen av stedene kjøre nettrabatter. Jeg har selv sjekket opp flere priser på nett og på jobben (reisebyrået) og de er helt identiske. Før jeg startet som reisekonsulent trodde jeg alltid prisene var lavere på nett, men dette har altså endret seg. Så det å bestille på et reisebyrå vil gi deg mer hjelp om det skulle være noe + at man kan få en del gode tips og råd. Anbefaler alle å ta turen innom sitt nærmeste reisebyrå neste gang dere skal på tur. Det er faktisk mange unge som bestiller hos oss fremfor på internet. Og nå som prisene er like er det jo en fordel.

Tips til deg som skal innom et reisebyrå i forbindele med charter:

1. Sett deg ned å kikk i katalogene til de ulike turoperatørene innen charter. De største er Apollo, Ving og Startour. Se deg ut 2-3 steder du gjerne kunne tenke deg å reise til og når du kan reise. Titt gjerne på nett om du ikke har fått hentet kataloger på ditt nærmeste reisebyrå enda.

2. Ta turen til reisebyrået og fortell om de 2-3 stedene du har sett på. Husk at reisebyråene som ligger på et senter har lenger åpningstider enn de som ligger utenfor et senter. Hør om de kan anbefale noen av de stedene og om de eventuelt har vært der selv. Da er praten i gang og man kan gjerne få en del supre tips og de kan undersøke hva prisene ligger på for valgt periode. Vi får også sett hvor mange rom/leiligheter som er ledige på de ulike hotellene.

3. På reisebyrået har man mulighet til å holde av charter reiser, men ikke om det er kort tid til avreise. Man har mulighet til å holde av fra 7-10 dager (avhengi av operatør) uten at det koster noen ting. Man binder seg dermed ikke til noe. Ved å holde av en reise er man sikret at prisen ikke endrer seg og at rommet/leiligheten ikke blir solgt ut. Innen fristen på 7-10 dager må et depositum på reisen betales.

Så det å ta turen innom et reisebyrå anbefales på det sterkeste!

I morgen skal jeg til oslo på møte om sosiale medier i forbindelse med jobben (veldig spennende).

PS: hvis noen skulle lure på noen eller ønsker småtips til reisemål i sommer så kan dere sende meg en e-post. Litt lettere det.

Siste innlegg