Oppskriften på crispy chicken salat

Her kommer oppskriften som jeg lovet dere. Her har det vært mye jobb og resten av tiden har gått til å nyte det flotte være ute.  Det kan gjerne fortsette slik, været altså.

For å lage kyllingen trenger man:

  • Kyllingfilet i biter
  • Knust baconcrips. Bruk riktig baconcrips, uten hvetemel. Bruk f.eks maarud bacongull. Jeg brukte ført brødpose og kjevle for å knuse så mye som mulig. Så brukte jeg beholderen med knivblader som følger med stavmiker for å kutte det til enda finere biter.
  • Ønsket krydder. Jeg brukte TACOKRYDDER og DETTE krydderet fra IHERB
  • Olivenolje

Kutt kyllingfileten i passende biter. Bland sammen den knuste baconcrispen og krydderet. Ha en brødpose og bland sammen kyllingen med olivenolje og baconcripsblandingen så all kyllingen blir dekket med dette. Ta alt over på en stekeplate og stek i ovnen på 180 grader i ca 35 minutter.

Server med hva du måtte ønske. Jeg laget en enkel salat til.

Som dere ser hadde jeg også litt sweet chilisaus til kyllingen. Den er hjemmelaget og sukkerfri. Oppskriften på sweet chilisausen finner du HER.

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg