Lørdagstrim og lørdagskos med lavkarbo pizza.

I går (lørdag) startet jeg dagen med å hoppe rett i treningstøyet for så å jogge meg en tur med full guffe på musikk fra min Iphone.  Skikkelig musikk er et must for å holde tempoet og ikke gi seg så lett. Det blir slettes ikke siste gangen jeg starter dagen med en joggetur. Så digg og gud for en energi det gir. Det var faktisk oppholdsvær, men så plutselig startet det å bøtte ned.

 
  (åsså så morsk a gitt, haha)

 

Senere på dagen laget jeg hjemmelaget lavkarbo pizza også bar det avsted på kveldsvakt på hotellet.

Oppskrift på charlottes hjemmelagede lavkarbo pizza:

Bunn:

    3 ss glutenmel(toppede)
    3 egg
    1 ss bakepro
    3 ss mandelmel (toppede)
    5 ss vann
    4 ss fløte
    4 ss philadelpia (toppede)
    60 g revet gulost
    2,5 ss kruskakli
    2 ts bakepulver
    2 ss fiberhusk/psylium
    2  ss Cocosa (brun etikett) eller olivenolje
    Salt, pasta rossa krydder (santa maria)

Pizzasaus: 4 ss idun sukkerfri ketchup, 4 ss tomatpurre, 1 ts sukrin eller annen søtning, oregano og pepper(jeg brukte five peppers fra santa maria)

Fyll på med det du selv ønsker. Jeg legger alltid tomatsaus og ost i bunnen.

1. Skill eggeplumme og hvite på 2 av eggene. Pisk hvite med litt salt til det blir tykt hvitt skum. Du skal kunne vende bollen på hodet uten at det detter ut.

 

  2. I en dyp tallerken tar du de 2 eggeplummene + hele det siste egget. Tilsetter så bakepro,mandelmel,glutenmel,kruskakli,fløte,cocosa og rører dette sammen. Så tilsetter du resten: bakepulver,fiberhusk/psylium,vann og krydder og rører.    


nesten litt som da man var barn å lagde sølekake dette.
   

3.Tilsett så blandingen oppi de stivpiskede eggehvittene og rør forsiktig sammen. Bre uttover et bakepapir og stek i ovnen i 12 minutter på 175 grader. Uten noe fyll på.

 

 

4.Ta den så ut av ovnen og legg bunnen gjerne over på en rist. Smør så på med pizzasaus, ost og ønsket fyll.

5. Stekes så på 200 grader i ca 15 minutter.

 

 Restene ligger i kjøleskapet og venter på å bli spist. Lunsj både for i dag og i morgen. Digg ♥ Varmes i stekovnen også dagen etter, ikke mikro. Alle pizzabunner blir så blaute i mikro.

 Nå skal kvelden nytes alene med en god dusj og pleie av kroppen. Kjæresten er i Bergen denne helgen, så nå nyter jeg litt alenetid og da er hjemmespa et must. Herlig å være jente ♥ Og helt nytt og rent sengetøy er også på plass. Bedre blir det ikke.

Kos dere masse i kveld og ha en riktig god natt.                               

 

(beklager om bildene ble litt rare, måtte klippe og lime fordi blogg.no ikke ville laste opp bilder akkurat nå. Ga nesten opp)                                                    

5 kommentarer

Siste innlegg