Middag til å få vann i munnen av (Lavkarbo)

Det er sommer og det er en perfekt  tid for masse grillkos. I dag var jeg ferdig på jobben kl 21, så det ble en sen middag.  Jeg hadde kuttet opp kyllingfilet i passe store biter og lagt den i en hjemmelaget marinade.Som tilbehør hadde jeg grillet aubergine og squash. I Aluminiumsfolie hadde jeg paprika, løk, en klatt med smør og litt krydder etter eget ønske. Dette lot jeg ligge på grillet like lenge som kyllingen. Jeg serverte også en nydelig Tzatsiki som jeg laget ut fra Mils serien “Lag din egen”. Jeg tar ikke hardt i når jeg sier at det er det desidert beste Tzatsikien jeg noen gang har smakt. Mads var helt enig. Superdupergod var den.

 

Marinade til kyllingen :

 • Olivenolje
 • Sitronsaft (gul liten plastflaske) Eller fersk sitron.
 • Pesto
 • Krydder etter eget ønske: Salt, five peppers, paprika krydder, Chicken and steak krydder og hvitløkskrydder. 


Løk og paprika i folie etter en tur på grillen.

Anbefales på det sterkeste å lage dette måltidet. Enkelt, sunt og supergodt. Jeg har fått flere bokser av Mills Lag din egen og gleder meg til å teste ut fler av de. Tzatsikien var ialefall himmelsk god. Og det eneste man tilsatte var 1/2 revet agurk, litt salt,1 fedd hvitløk og litt pepper. Enklere blir det ikke.  Jeg har laget et innlegg om produktene jeg fikk tilsendt fra Mills og hvorfor jeg får teste de gratis, mer om det kan du lese HER

Ble det noe godt til middag på dere da?? (Alltid gøy med middagsforslag)

11 kommentarer
  1. Mmm! Flink du er! Her syns vi også tzatzikien var kjempegod, men ble litt for sterk hvitløksmak. Brukte et ganske stort fedd, så tar nok litt mindre neste gang 🙂

  2. men hallo:) viss du skal laga heimelaga tzaziki så må du jo ha i dei samme ingridiensane i naturell yoghurt…kva er forskjellen?????????????????????

  3. vi er litt spesielle her i huset. Vi har ikkje grilla enno i år. det vert som regel grilla når vi har sommergjester. Og det har det ikkje vore nokon av enno i år. Men eg skal ta med meg tipsa dine når det skjer. Såg veldig godt ut.

  4. Det så deilig ut;D Lyst til og følge bloggen min:)
   Lenge siden jeg hr vert innom bloggen din nå så tenkte det var på tide da jeg skl selv bli flinkere med blogging;D

  5. Innhold:
   Matlagningsmajones tilsatt 50% matyoughurt for å tilføre en ekstra frisk smak. Raspet agurk og knust hvitkløk blandes inn – tzatzikien er klar!
   Se http://www.lagdinegen.no
   Ingredienser:
   Matyoghurt (50%), soyaolje, vann, eggeplomme (2%), sukker, sennep (sennepsfrø, krydder), eddik, fargestoff (titandioksid), salt, surhetsregulerende middel (melkesyre, natriumdiacetat), fortykningsmiddel (guarkjernemel, xantangummi), konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), aroma.
   I en skikkelig gresk tzatziki kan jeg vel ikke forestille meg majones og sukker…?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg