Extensions i Tyrkia og pris

Da var jeg klar for å vise frem resultatet av extensionsene jeg tok i håret i dag. Det er microringer og jeg ble superfornøyd. Håret var ikke helt i min farge. Så de farget både mitt eget hår og extensionsene slik at det skulle se mest mulig naturlig ut. Tuppene ble også veldig tynnet ut, så det ikke ble for brå overganger. Dette er noe jeg har slitt med når har jeg brukt klips.

2 stykker som holdt på samtidig, slik at det gikk raskest mulig. Veldig effektivt. Med farge+sette på hår og klipp tok det 2,5 timer.

Bildene som er tatt i solyset ser man litt overganger på. Dette kommer ikke så tydlig frem i virkeligheten. Fargen ser også noe lysere ut på bildet på toppen. Men mulig jeg kommer til å farge det litt brunere etterhvert(kutte ut stripene) og la min mor som er frisør klippe det til litt.

 


Man ser litt overgang på bildet her, men jeg er veldig fornøyd med slik det egentlig ser ut. Syntes det ble veldig naturlig igrunn.

Jeg gjorde det hos en frisørsalong som ligger på Alanyum shopping center i Alanya. Den ligger i 2.etg.


Her ser det veldig bra ut med riktig lys.

Mange lurer kanskje på hva prisen lå på her i Tyrkia. Totalprisen jeg betalte var 500 lire for hår+ påsetting av hår, farge av hår og klipp. Slik kursen er nå er det 1700 norske kroner. Det syntes jeg ikke var så gale pris akkurat. Tok jo lang tid og det var veldig nøye. Superduperfornøyd. Nå har jeg hår ned til rumpa 😉 Haha.

Hva syntes dere om resultatet? Ble det bra?

Flere som har testet mikroringer??

Siste innlegg