Omtale, sukkerfrie pastiller-Prøv produkter gratis.

Hei. Nok en gang har det dumpet ned en pakke med gratis ting fra LikenShare.

En side hvor det er gratis å være medlem. En får ofte tilbud om å teste nye produkter og gjøre deg opp en mening om de. Du velger selv om du vil ha gratisproduktene, eller ikke. Du får en e-post hvor du må takka ja, dersom du ønsker å teste ukens/månedens produkt. Jeg har testet flere produkter, men dette er vel en av de bedre jeg har testet. Kanskje fordi di er sukkerfrie. Og det beste er at du kan si akkurat hva du mener.

Jeg fikk 3 pastillesker fra Blink. Søte esker med bling på. Liker designet veldig godt. Jeg likte ikke den lilla særlig godt, den smakte veldig kunstig. Men den sorte og den grønne likte jeg veldig godt. Det eneste negative jeg ser med de er at de er søtet med Aspartam, som jeg ikke er særlig begeistret for 😛 Men siden jeg ikke drikker sukkerfri brus særlig ofte og heller ikke kommer til å spise pastiller med Aspartam serlig ofte så får det gå. Gode var de iallefall og de passer perfekt i lommen. Mads fikk også smake. Han likte heller ikke den lilla, men de to andre.

 

 

Nå lurer du kanskje på hvordan du kan få disse og andre produkter helt gratis hjem til deg? Da kan du melde deg inn på siden til LikenShare allerede i dag.

 (Trykk på knappen under for å lese mer om dette) Helt 100% trygt og gratis. Spørr om dere lurer på noen.

Flere som har testet Blink mints?

 

(Pastillene har jeg som nevnt fått gratis, men meningene er alltid mine egne)

    1. Også de fine eskene da! De likte jeg veldig. Jeg hr vært medlem ei stund, men ikke satt meg inn i det. er også med i Buzzador hvor jeg har hatt noen prøveperioder=)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg