Forlsag til enkel og god lunsj

Fylte paprika! Dette var en rett jeg spiste mye når jeg var i Tyrkia, men da brukte de ris eller bulgur også. Jeg holdt meg til kjøttdeig og noe annet småsnacks. Jeg brukte 2 typer med paprika, for å bruke opp hva jeg hadde i kjøleskapet og delte de enkelt bare i 2. Har du en vanlig stor paprika er det også mulig å bare skjære av toppen og fylle den slik.

Sett ovnen på 200 grader. Stek kjøttdeig sammen med hvitløken, tilsett så løk, kål, krydder og saus. Fyll paprikaene, legg på kryddersmør og strø over ost. Stek i ca 20 minutter.

Fyll til paprika:

  •  Finsnittet kål
  •  Kjøttdeig
  •  Løk
  •  2 fedd Hvitløk finhakket
  •  Kydder: Salt,pepper, Chilikrydder , Steak krydder
  •  2 ts worcestersaus eller soyasaus
  •  Kryddersmør
  •  Revet ost som strøs over før steking.

 

Nyt en god lunsj!

5 kommentarer
    1. Kjempeenkel spør du meg! Men så er jeg vant til å kokkelere 🙂 Og jeg ELSKER fylt paprika. Jeg bruker champignon og tomat på boks ned i, også krydrer jeg med spisskumin (for taco-smak) og paprika krydder, pluss litt smør ned i. KJEMPEGODT. Det er veldig godt med bare litt ruccola ved siden av 🙂
      Søster’n bruker å lage i ildfast form, og fyller formen med fløte, så lar hun den stå så lenge som mulig. Blir kjempegodt, men litt mer middagsaktig.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg