cruise i Karibien med Oasis of the Seas del 2

Her kommer noen flere bilder fra turen. Dette er del 2 og dermed siste delen fra turen.

Geniale skjermer på de ulike dekkene. Det er stor touch skjerm som er ypperlig til å vise vei. Her kan du blandt annet finne ut hvor lugarer din ligger, hva som skjer på skipet og få oversikt over restaurantene. Denne var virkelig genial. Og jeg skal love dere at det var ikke bare enkelt alltid å vite om man var foran eller bak på skipet. Retningssansen min var helt på bærtur flere gangen. Og det er vel nettopp fordi skipet er så stort at du heller ikke merker at det er over 6000 passasjerer ombord. 


Vi var så heldige og fikk komme opp på brua til kapteinen. En hyggelig svenske.

Is-show på båten. Alle showene vi så ombord var ekstremt bra. Veldig dyktige de som jobbet med show. Så å få med seg de ulike showene ombord er virkelig et must.

 

På skipet fantes det flere svømmebasseng og boblebad.  Solsenger var det mer enn nok av også. Så vi merket ingen særlig kamp om de.

Søt cupcake butikk ombord.


Starbucks var selvfølgelig også med på dette store cruiseskipet.

  

På Jamaica var vi med på Bob M utflukt. Også må jeg bare legge til at de kjører som noen idioter på Jamaica. Aldri hørt så mye skrik i en minibuss før. Tror de fleste satt med hjerte i halsen og var lettet over å komme helskinnet tilbake til skipet.

Ironisk skilt 😛 Og vi skjønte raskt hvorfor utfukten hadde 18 års aldersgrense når vi kom frem på museumet.


Det var boden sin det 😛 Hehe.

 

 


Oasis of the Seas og Celebrity Constellation. Her ser man virkelig hvor stor Oasis er.

 Mitt favorittområde på skipet var Solarium. Det er et område for voksne som ligger helt fremst i skipet. Her kan man virkelig koble av og nyte ferien. Her finner du boblebad, solstoler, bar og Solarium bistro. Fant en video på youtube slik at dere kan se hvordan det var i området som heter Solarium.

Er så glad for at jeg fikk oppleve cruise. Gleder meg til neste gang !

NYHET ! Det kule er at på onsdag fikk jeg vite at Oasis faktisk kommer til middelhavet sommeren 2014! Det er så utrolig kult det. Kommer nok til å selge veldig bra. Kanskje det blir en tur til da. Fantastisk skip dette her. 

Siste innlegg