Mer innkjøp til nurket i magen

I helgen har vi kost oss på hytta til pappa og hans samboer. Hytta ligger i Sverige, så litt handling ble det også. Mest av alt til den lille prinsen i magen. Fryserne her hjemme trengte ikke påfyll riktig enda. Vi hadde en rolig helg med bare oss to, en etterlengtet parhelg rett og slett. Det gikk i tv-titting, bytur, god mat og lørdagsgodis. Jeg er i dag nøyaktig 23 uker + 3dager på vei og vips så har magen vokst enda mer. Jeg la ut dette bildet av den store magen på instagram. Kallenavn: CHARLOTTEV1987

“Lille” gravide bolla 😉

 

Hytta ligger ikke så veldig langt ifra Karlstad, så på lørdagen tok vi oss en kjøretur dit. Der kikket vi litt i ulike butikker, spaserte rundt på torget og tok en liten tur innom systembolaget.  På systembolaget, det vi her i Norge kaller vinmonopolet fant jeg en hylle jeg likte svær godt. Der var nemmelig alkoholfritt på begge sider av hyller. Det fantes rødt, hvitt, rose,musserende, cider og øl. Så da kunne også jeg kjøpe noe til meg selv. Så har jeg til jul/nyttår og eventuellt andre anledninger. Har aldri sett så bra utvalg fra alkoholfritt før, så jeg ble jo temmelig glad. Etter turen i Karlstad sentrum, så dro vi innom en butikk rett utenfor sentrum som selger barnevogner og annet utstyr. Vi hadde alt vært inne på nettsiden dems og sett før vi dro innom. Butikken vi har innom heter http://www.kopbarnvagn.se/ . Vi kikket litt på barnevogn, mest bare for å se om det var noen vi kunne tenke oss. Det var ikke lett, det finnes jo en jungel der ute. Vi fant en vi likte godt begge to, men venter enn så lenge litt til med barnevognen. Er jo enda en stund igjen til februar, så litt tid på å besteme oss har vi. Denne butikker har dessuten nettbutikk og sender til Norge. Uten noen ekstra omkostninger i prisen. Så toll slipper man å tenke på heldigvis + at de kan ha noe rimeligere priser enn hva du finner her hjemme. De får desverre ikke sende lov å sende Emmaljungavognene, så disse må man evt hente i butikk.  Noen av produktene betaler man frakt på og andre er gratis frakt.

Selvom vi ikke fant barnevogn, fant vi andre søte ting til blant annet barnerommet.  Her er noe av det vi endte opp med:


Dyne, dynetrekk, stjernelampeskjerm og fot til lampeskjermen.


Vi begge falt for dette kule dynetrekket, så det bare måtte vi ha! På putetrekket er det en tilsvarende elg, bare litt mindre. So cute.

På vei hjem fra hytta stoppet vi innom noen i Drammen og så på et brukt bilsete som vi kjøpte. Det er nesten ikke brukt noe, så da syntes vi det var ok å kjøpe brukt. De som hadde det før oss har bodd i utlandet lenge og det var dermed kun brukt i 2-3 mnd og ble også veldig lite brukte de månedene . Likte også at sete lett kan bæres ut og inn av bilen og ikke er for tungt.

Besafe iZi Go (0-13kg). Ny pris:1699 og vi fikk det for 700 kr.

Når han blir større må han ha nytt sete og den tiden går vel temmelig fort vil jeg tro.

Vi gleder oss bare mer og mer til å få hilse på den lille i magen. Nå kan vi begge kjenne sparkene og også såvidt se at magen min beveger seg litt når han er veldig aktiv. De av dere som har vært igjennom et svangerskap før vet jo hvor utrolig spennende denne tiden er.  Vi har så mye nytt og spennende i vente og vi ser begge virkelig frem til å bli foreldre.

( ps: jeg skal få laget innlegget om havene vi var innom på cruiset, formen har bare ikke vært bra i det siste. Jeg er mye svimmel og sliten om dagen, så skal til lege en tur i morgen)

Hva syntes du om innkjøpene?

  1. Så herlig mage du har fått <3 Koselig med en sånn tur da 🙂 Det er veeeeldig forskjell på polet i Norge og Sverige, for å si det sånn. Veldig glad vi bor en liten halvtime unna bare 🙂 Jeg var også mye svimmel og sliten igjennom mitt svangerskap. Kunne ikke gjøre noe som helst før jeg holdt på å gå i bakken. Lå for det meste foran vifta i stua. Skikkelig slitsomt og kjedelig.. Håper du blir bedre! 🙂

  2. Veldig koselig sengesett og lampe!! Liker at dere også tenker brukt – tiden går så utrolig fort, så slitasjen er minimal på ting som er tilpasset de aller minste. Vi får ta en prat etter at du har vært hos legen i morgen 🙂

  3. Du er nydelig ut:)
   Fine babymage!
   Elsker stjerner å ugle, så det falt i smak!:)
   Koselig å sjå du blogga litt!
   Ha en fin høstdag!

  4. Hei Charlotte. Så lenge siden jeg har vært innom deg her på bloggen. GRATULERER med den lille prinsen i magehuset 🙂 Så gøy!!!! Du ser fantastisk ut som gravid da. Gleder meg til å følge deg igjen og være med på den siste tiden før prinsen kommer 🙂 Håper du får en flott dag i morgen 🙂 Så flott dynetrekket var 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg