Sponsorpakke fra Kappahls nye kolleksjon

//Produktene er sponset, men ingenting annet//

 

De som følger meg på instagram charlottev1987 har allerede fått meg seg at jeg har fått en spennende overaskelse i posten i uken som var. Har gledet meg til å vise frem innholdet og om du leser videre får du se hva den mystiske pakken inneholdt.

Jeg har vært så heldig å bli plukket ut til å være ambassadør for Kappahl sin nye kolleksjon “Fifty Shades of Grey”. Utrolig kult for både meg og dere som følger meg på bloggen. Det vanker nemmelig noe spennende på en eller fler av dere også 🙂 Det kommer til å komme en konkurranse hvor dere kan stikke av med noe lekkert fra den nye kolleksjonen. En super premie rett og slett. Så det lønner seg å følge med på bloggen de nærmeste dagene nå. Kolleksjonen er laget i sammarbeid mellom Kappahl og forfatterinnen av Fifty Shades of Grey  E. L. James. Og det er vel ingen stor overraskelse at kolleksjonen inneholder undertøy.

Lanseringen av Fifty Shades of Grey kolleksjonen vil være den 06.november. Gled dere! Det gjør jeg. Tror det blir mye lekkert. På Kappahl sin nettside kan du se nedtelling til kolleksjonen slippes.


Jeg likte utrolig godt dette settet og plukket meg ut det som favorittsett. Det var ikke lett. For det var mange flotte undertøysett. 

I dag fikk jeg lov til å avsløre hva som skjulte seg i pakken, samme som modellen på bildet over har :

 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det allerede. Morgenkåpen av silke har jeg brukt sånn ca hver eneste dag siden jeg fikk den i posten. Det må være det mest behagelige og samtidig sexy plagget jeg har eid. Elsker hele settet, sexy og lekent <3 

 

Håper dere også likte undertøysettet jeg valgte. Og ikke glem å følg med de nærmeste dagene, da kan den nemmelig vange en super premie fra denne kolleksjonen på deg som leser. 

 

Hva syntes du?? 

 

Siste innlegg