Videoinnspilling med Max Factor i dag

I dag har vært en litt annerledes dag. Fikk sovet lenge, gikk meg en tur og tok så med meg min kjære inn til CC vest i Oslo. Her møtte jeg noen fra Max Factor og spilte inn en sminkevideo. Jeg ble kontaktet på mail for noen dager siden, hvor de ønsket å ha med noen utvalgte bloggere på en tutorial for Max Factor. Mange søte og hyggelige folk 🙂  Ble sminket av vakre Ronja fra Max Factor. Jeg ble veldig fornøyd med et naturlig resultat. Og det at det går raskt er jo absolutt ett pluss nå som snart lille gutten vår kommer til verden.


Chanel skulle ha et arrangement på stedet vi var, så der var det pyntet med vakkert juletre med Chanel-pynt. Kom enda litt mer i julestemning da.

Jeg og kula (gravidmagen) på videoinnspilling:


Som dere ser er det enkel sminke og et naturlig resultat. Enkelt og fint til en travel hverdag.

Videoen fra Max Factor vil jeg dele når den er klar. Der blir det også forklart hva slags sminke som ble brukt for å få en naturlig hverdagslook. Tutorialen skal også ut på Max Factor sin facebookside. Selv bruker jeg gjerne litt mer maskara, men poenget i dag var mer fokus på foundation og rouge. Så da blir det naturligvis best å ikke ha størst fokus på maskara/øyne.

Håper dere alle har hatt en fin onsdag!

Siste innlegg