Da har jeg blitt mamma

De av dere som følger meg på Instagram (charlottev1987) har nok allerede fått det med dere. Jeg har nå blitt mamma til vår høyt ønskede prins 🙂 Adrian er navnet vi har gitt han. Adrian kom til verden onsdag 05.02.14  kl 18:45, 3 dager etter termindato. Han var 49 cm lang og veide 3300g. Helt perfekt ♥ Det syntes vel alle foreldre om sine barn 😉 Vi reiste hjem fra sykehuset fredag kveld og her hjemme hadde vi besøk av svigermor og svigerfar som reiste hjemover i dag. Når de fikk vite at Adrian var kommet, så bestilte de seg flybilletter fra Bergen og fikk kommet seg til Drammen allerede tidlig fredag morgen. 


3 dager gammel , ligger på sofaen og tar seg en lur

 

Det å bli mor er virkelig en stor følelse, en følelse som ikke kan beskrives med ord. Jeg kan sitte å se på han i time etter time og beundre hvor liten og vakker han er. Mads var med under hele fødselen og det er jeg glad for. Forholdet har bare vokst seg enda sterkere og følelsene er sterkere enn noen gang. Vi storkoser oss begge med nydelige Adrian. Det å få treffe sitt barn for første gang etter 9 mnd inne i magen var bare helt magisk. Et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme. Kommer noen tårer i øynekroken bare man tenker tilbake på vårt første møte.


1 dag gammel, på stellebordet på sykehuset.

Tante Tina, søsteren til Mads har strikket fint sett til Adrian. Utrolig fint 🙂 2 luer i ulike størrelser, ett par sokker og en body. I går fikk han prøve luen på seg, den passet supert.

I dag er det morsdag og jeg fikk dermed oppleve min første morsdag. Fikk frokost på sengen, sammen med nydelig hjemmepresset apelsinjuice. Fikk også 2 stk gaver av Adrian og Mads. Godguttene mine♥

Jeg kommer til å dele min fødselshistorie, så fort jeg har den klar. Men nå skal jeg kose meg med herligheten Adrian, nyter denne babytiden. 

 

Ønsker dere alle en fin søndag 🙂

#baby #nyfødt #fødsel #nybakt #mor #kjærlighet #elskerdeg #prinsen #morsdag #mammablogg

35 kommentarer

Siste innlegg