Gratis Rieteller app,anbefaling

Når riene mine startet, så hadde jeg enda ikke fått lastet ned noen “Rieteller app”. Jeg hadde ikke klart å bestemme meg for hvilken jeg ville bruke. Når jeg søkte etter “Rieteller” i AppStore, så var det kun 2 alternativer som kom opp. De hadde fått dårlig omtale og de var ikke gratis.

Jeg bestemte meg heller for å søke på engelsk etter “contractions” og da fikk jeg straks flere valgmuligheter på gratis rietellere. Jeg endte opp med den du ser avbildet over her.

Jeg brukte denne under mine rier og må si jeg var svært fornøyd med denne gratis appen. Jeg trykket på start når rien startet og stopp når den ga seg. Appen registrerte da varigheten på denne rien. Når neste kom, så var det bare å trykke på start og stopp slik som sist. Den sa meg da også hvor lang tid det var mellom riene. Gjennomsnittsvarighet og gjennomsnittsmåling av mellomrommet mellom riene fikk man også opp. Det var også en knapp for historie, der fikk man opp en lang liste over alle riene du registrerte. Denne historien får man også sendt til seg selv på Mail.

Det var enkelt å slette hele historien eller bare siste registrering av din ri. Om du f.eks hadde glemt å trykke på stopp når den sluttet.

Enkel og gratis app som lar deg måle dine rier. Kan anbefales.

(Jeg bruker iPhone)

Har du prøvd denne?
Erfaring med noen andre rieteller apper?

 

#gravid #rier #rieteller #fødsel #app #anbefaling 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg