LoppiEvent for bloggere

På mandag var det klart for LoppiEvent for bloggere. Det hele ble arrangert i Oslo. Dette var et event for gravide og mammaer. Selv er jeg veldig lite kjent i Oslo, men fikk  med meg ei venninne som også er tidligere kollega av meg.  Hun er godt kjent i Oslo, så vi fant frem. Hun har en liten gutt på rundt 8 mnd som også var med.

Dagen startet med at jeg sov lenge sammen med min lille syvsover og plutselig fikk jeg litt dårlig tid før vi skulle møte venninna mi i Drammen. Så jeg rakk å slenge på meg noen filler, men ingen sminke. Den tok vi i bilen på vei inn, småbarnsmor sa du?? hehe. Var temmelig imponert over hva vi fikk inn i en Nissa leaf  (elbil). 2 barnevogner,2 paraplytriller, 2 barneseter,2 voksne + litt bagasje. Wow. Måtte riktignok skru av hjulene. 

Vel fremme så møtte vi flere hyggelige bloggere og hyggelige personer som var med å arrangere dette eventet.


Storfornøyd på teppe bakerst i salen.

Og den kule dama Sigrid Bonde Tusvik var dagens konferansier.  

De som var utstillere på LoppiEventet var Philips Avent, Lekmer, Micky og Lundby.

Sjekk dette flotte dukkehuset fra Lundby. Akkurat nå kan dere lesere på bloggen få 20 % rabatt  på Lundbyprodukter hos lekmer. Koden dere da kan bruke er 4jCAM3PG69 (rabatten gjelder kun for ett kjøp og koden er gyldig til 30.jun 2014). Lundbyproduktene finner dere HER.


Var så heldige og fikk Goodiebag og reisetrille. Reisetrillen finner du HER (på tilbud nå -50%). Finnes også i sort HER. Vognen koster nå KUN 250kr

Kan ta bilde av innholdet i goodiebagen og vise dere en av dagene. Masse fint , så jeg er strålende fornøyd:)


Lunsj fikk vi også servert. Noe grovt brød med roastbiff og røkelaks, youghurt og muffins. Første gang jeg smaker røkelaks. Det var igrunn ikke så gæli som jeg hadde trodd. Var faktisk ganske så godt 😉 Vi fikk også hjemmelaget juice med frukt og grønnsaker i. Jeg elsker jo slik helsejuice man lager selv, så det var jo midt i blinken.

En koselig mandag på bloggevent med Loppi og venner.

Den gale mamman har bestilt tur til Gran Canaria nå på onsdag. Det var veldig impulsivt plutselig. Fant fly tur/retur for 398,- og siden svigermor og svigerfar har hus der nede så tar vi å besøker dem som også er der nå. Det blir kun meg og Adrian, siden Mads må jobbe. Gleder meg veldig til tur og er veldig spent på hvordan det skal gå å fly med en liten en på 4 mnd. Kom gjerne med tips til meg med tanke på å reise med baby på 4 mnd. Jeg prøvde meg frem med Prampacken i går, for å se om jeg fikk plass til vogna. Vi har en Emmaljunga Citycross vogn med bagdel og jeg fikk plass til hele inni prampacken, men måtte ta av hjulene for å få plass. Jeg tenker i alle fall å ta med bæreselen min til å bruke på flyplassen i Norge og Gran Canaria. Bilstol har vi leid der nede, så det slipper jeg heldigvis å tenke på denne gangen.

Har du noen tips til førstegangsmor som skal ut å fly alene med baby??

#event #bloggevent #loppi #loppievent #lekmer #Lundby #philipsavent #mammablogg #familie #baby

 

2 kommentarer
  1. Har desverre ingen tips..( har ikke reist Til utlandet med Liam enda)Men tar gjerne i mot tips etter at du er kommet hjem. Hehe skal nemmelig til Spania i august og da er Liam 7 1/2 mnd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg