Vinn reise med Star Tour

Nå kjører Likenshare igjen en spennende kampanje i samarbeid med Star Tour. De leter nå etter barnefamilier som vil teste ut  Blue Village hoteller. På Blue Village hotellene finnes det store bassenger, barneklubber, aktiviteter og underholdning.  Er dette noe du kunne tenkt deg? Trekningen skjer i slutten av Juni. Familien vil få en reise til verdi av 20 000 kr. Man kan selv velge når og hvor man ønsker å reise innenfor 12 mnd og blant 13 ulike Blue Village-hoteller.

Selv var jeg mye på Blue Village hoteller når jeg var barn og jeg digget det. Var med i bamseklubben, badet, så på show og fikk mange nye venner. Jeg elsket det! Så det er noe jeg absolutt kan anbefale og gjerne kunne tenkt meg igjen. 

Hadde jeg vunnet så ville jeg nok dratt til Kreta (link):

Eller Mallorca(link):

 Vi kunne gjerne tenkt oss å være testfamilie for Star Tour og dele bilder på Sosiale medier som f.eks instagram, facebook og blogg. 

 

 

Om du ikke allerede er medlem på Likenshare så kan du melde deg inn ved å trykke på knappen under. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpliktende å være medlem av siden. Selv har jeg vært medlem i flere år nå og fått testet flere spennende produkter, samt at jeg har vært så heldig å vinne en Ipad 🙂 De kjører også mye kule konkurranse for medlemmene sine. Det liker jeg.

 

Kunne du tenkt deg å være testfamilie for Star Tour? 


#konkurranse #reise #vinn #startour #likenshare #sommer #syden #familie #mammablogg #baby #barn 

3 kommentarer

Siste innlegg