Perfekt babybasseng til reise og hverdags

Denne geniale og ikke minst søte badeanden kjøpte jeg allerede før Adrian var født. Jeg tittet rundt på babyting på Ebay og falt helt for denne. Jeg tenkte den måtte være genial for reise og nå når vi var på Gran Canaria fikk vi testet den. Tar liten plass i kofferten, er lett i vekt og veldig enkel å blåse opp . Samt å ta luften ut. Den er jo også super å bruke her hjemme på sommertid. Babyen kan sitte i skyggen og plaske i vannet. Adrian elsket den og sprelte som en fisk i vannet. Bassenget i syden kan ofte være rundt 26-27 grader og det er litt kjølig for de søte små. Bør helst være litt over 30 mener jeg å ha lest/hørt. Da er jo et lite plaskebasseng genialt. Og på reise har man jo ikke alltid tilgang på badekar eller badebalje. Så da kan man fint ta babyvasken av kropp og hår i denne.  

 

Jeg kjøpte den på Ebay for rett over 150 kr med frakt inkludert. Bare søk på Munchkin Duck eller Munchkin hot inflatable Duck Tub. Så får du opp flere. Husk å se på frakten også da. Jeg pleier å sortere etter billigst med frakt og alt. Også ser jeg på om det er en selger som har fått ok rating/omtaler. Billigste nå med frakt fra rett over 160 kr. Så det er jo en bra pris.

 

Den har dessuten en temperaturindikator i bunnene, slik at du trenger ikke være usikker på om vannet er for varmt for din baby. Den er vanligvis blå i bunnen, men om vannet er for varmt for baby vil bunnen bli hvit. Skal du på cruise med baby er denne også supergenial. Spesielt om dere har balkonglugar. Noen av skipene er nemlig veldig strenge på babyer i bassenget.


Onkel er med på badingen 🙂

I dag har vi vært på lunsj med de fra barselgruppa og det var veldig koselig. Og senere i dag er det klart for feiring av min tante og onkels sølvbryllup. Det blir kun Adrian og meg, siden Mads jobber til kl 22 i kveld. Men med besteforeldre og oldeforeldre til stede, så får jeg nok av hjelp vil jeg tro 😉 Jeg får vel hoppe i dusjen, så jeg rekker å bli klar til jeg skal hentes. Ting tar litt lenger tid med en baby i hus har jeg merket 😉 Men han ligger heldigvis veldig pent på badegulvsteppet mens mamman dusjer. Spennende med lyden av rennende vann.

 

Var den ikke søt? 🙂

 

#baby #basseng #bade #mammablogg #syden #reise #sommer #herlig #badeand 

4 kommentarer

Siste innlegg