Omtale Neonate babycall

//sponset produkt//

Da var det på tide med min omtale av Neonate Babycall BC-6500 D, som vi har fått testet en god stund nå. Jeg ville teste den over en lang periode før jeg skrev omtale. Og det har jeg virkelig fått gjort nå. Begynte å teste den når prinsen kom i februar. Babycallen har jeg fått teste av Jollyroom . En nettside de fleste med barn sikkert har vært innom.

Babycallen finner du Her

De er godt merket med baby unit og parent unit. Slik at du slipper å gjøre tabben med å legge fra deg enheten til de voksne inne hos babyen.

Babycallen vil hele tiden vise temperaturen inne hos baby. Slik at du kan holde øye med den hele tiden når baby sover i vogn eller i sengen sin. Dersom babycallen har lite strøm, er for langt unna den andre eller babyenheten blir skrudd av. Så vil det starte å pipe flere pip etter hverandre. Dersom noen skulle skru av baby enheten når barnet sover, får du umiddelbart varsel på din enhet. Er det tomt for strøm vil det pipe og det står BATT på displayet. Slik som på bildet ovenfor.

Det følger med 2 ladere og 2 snorer til å henge rundt halsen din eller andre steder på vognen eller på rommet. Selv har jeg foreløpig bare brukt snoren på enheten til de voksne.

Annet som bør nevnes med Neonate 6500D er jo lav stråling og god rekkevidde (800m). Du har også en funksjon hvor du holder knappen på venstre hånd inne og kan da prate/synge til babyen/barnet. Babycallen har vi brukt daglig. Ettersom vi har soverommene nede og stue/kjøkken oppe syntes vi det er kjekt med den. Tar alltid babycallen med oss på reise, men da bare med en lader. Den veier lite og tar opp liten plass i kofferten. Og den er gull verdt på ferieturen. Selv er jeg veldig fornøyd med denne og den kan trygt anbefales videre om du er på jakt etter babycall.

Jeg sjekket med prisjakt og der ser jeg Jollyroom kommer opp som billigst i pris på denne. Du finner den altså Her . Gratis frakt på denne.

Håper omtalen var nyttig 🙂

Bruker du babycall?evt hvilken?

#baby #babycall #jollyroom #sponset #mamma #mammablogg #produkt #omtale #familie #reise #sommer

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg