Wallsticker på barnerommet

Selvom det var fryktelig rart å flytte Adrian inn på eget rom for 2 uker siden, så var det også godt på en måte. Både for han og for oss. Selv så føler jeg at både Adrian og jeg sover bedre nå. Den siste tiden på rommet vårt, så våknet han hele tiden og skulle ha pupp. Det gjorde at jeg ble veldig trøtt og tappet for energi. Nå sover han på sitt eget rom og får pupp om han våkner i 23-24 tiden, men ellers får han ikke før rundt halv 7 . Siden vi hadde vannskade på rommet hans, så tok det litt lenger tid enn planlagt å få det i orden. Men nå er det så og si ferdig. Skal bare få montert opp 3 hyller hvor jeg kan ha litt pynt. Rommet er hvitt, men med en vegg som bryter. Fargen på veggen som bryter heter Macchiato. Litt vanskelig å få ordentlig bilde av fargen på veggen. Men den passet iallefall perfekt. Vurderer å bruke den på en vegg på soverommet vårt eller eventuelt i stuen. 

Dessuten så elsker jeg wallstickeren som jeg har kjøpt. 

Wallstickeren til barnerommet er kjøpt hos etsy.com , letet også på Ebay. Men jeg syntes denne var helt perfekt.

For å komme direkte til selgeren jeg kjøpte av så kan du se HER (mange forskjellige typer)

Om du ønsker å se på nøyaktig den samme som jeg har, så finner dere den HER  . Jeg kjøpte Fabric og ikke Vinyl. Veldig enkel å påføre.

 

 

Var den ikke søt?

 

#baby #barn #barnerom #interiør #farger #maling #wallsticker #ugler #mammablogg #kult #vakkert #hjem #soverom #etsy

6 kommentarer
  1. Den var kjempesøt! Jeg er på jakt etter en wallsticker til minstemann sitt rom jeg også, men vet egentlig ikke helt hva jeg vil ha. Og det gjør det jo ikke lettere 😉
   Vi har vært veldig trege, gullet sover fremdeles mellom oss selv om han nå er 17 mnd..
   Var det vanskelig å få stickeren opp? Sitter den godt?

  2. agnetheskaos: Tusen takk 🙂 Ble veldig fornøyd med den. Jeg var så usikker på helt hva jeg ville ha. Så jeg holdt jo på i flere mnd og kikket faktisk. Hehe. Klarte ikke bestemme meg. Så plutselig fant jeg den perfekte til barnerommet. Det lureste er vel bare å kikke masse på Ebay og Etsy og finne ut ca hva man liker.

   Koselig å ha gullet mellom seg da, jeg tar han med inn i sengen vår hver morgen når han våkner. Det er jo bare så koselig <3 Pluss at da får jeg han til å sove bittelitt lenger 😉

   Var veldig lett. Jeg bestilte Fabric og ikke vinyl. Denne kan tas lett både opp og ned som jeg forstod. Så er egentlig som klistremerke i mange deler som man setter opp. Bruksanvisning fulgte med. Vasket først veggen med en fuktig klut med zalo og lot det tørke ett døgn. Så var det bare å klistre opp. Måtte ha hjelp med nederste delen (foten på treet), men ellers satt jeg opp alt selv. Sitter godt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg