My favorite , pakke i posten

                                                                                                                                                                                                                     //Sponset parfyme//

 

Som jeg har nevnt tusen gangen før. Eller kanskje ikke tusen ganger, men nesten da. Escada er mitt favorittmerke når det kommer til parfyme. Husker jeg for mange år siden ble tipset om Escada av ei venninne av meg. Jeg måtte jo da selvsagt prøve en duft og da var det gjort. Siden den gang har jeg alltid endt opp med flere kjøp av ulike parfymer fra Escada. Jeg har tidligere også vunnet noen sommerdufter via konkurranser på blogg.no.

I dag fikk jeg en hentelapp i posten. Hmm. Jeg hadde da ikke bestilt noe? Men jommen hadde jeg ikke vært så heldig å få en sponsorpakke av favoritten Escada. Elsker å få pakker i posten, spesielt overraskelser. Jeg pakket raskt opp pappesken og  der lå en søt hjerteboks.


Så utrolig søt flaske da <3 Og perfekt størrelse for reise. Ikke for stor.

Adrian ble nesten like spent som mamman sin. Eller kanskje mer? 😉


Whaaaaat? Pakke til MEG? 


Såååååå gøy da mamma 😀 Seeeeee.


Var den ikke til meg?? 🙁 Okei da 😛

 

Adrian var så søt der han lå. Han fikk i det minste leke med den vakre pappesken og da var han strålende fornøyd. 

 

Over til duften. Escada lanserer i August denne herlige nyheten Escada Joyful. En leken og nydelig duft som går inn i fast sortiment. Duften er delikat og lett med herlige noter av Solbær sorbet, Peoner og Florimoss. Mange av parfymene , spesielt sommerduftene er ofte spesielt søte. Jeg og mange flere elsker jo dette, men for noen kan det bli for søtt og kanskje tilogmed for barnslig duft. Om man kan bruke det ordet. Men denne syntes jeg det var mer voksen duft på. Etter min mening er det en ganske sterk duft, slik at det holder gjerne med en spray eller to. Avhengig av hvor kraftig duft du liker.  Det er en duft som holder gjennom hele dagen. Perfekt det!

#escada #blogg #sponset #sponsorpakke #overraskelse #parfyme 

 

Siste innlegg