Birthday boy

Tenk at i dag fyller du 1 år . For 1 år siden lå jeg på sykehuset i Drammen og var verdens lykkeligste med et eneste stort smil om munnen og var helt betatt av det lille nurket som jeg hadde satt til verden. Får tårer i øynene bare ved tanken, rart så følsom man skulle bli av å bli mor. Det ble tatt drøssevis med bilder og jeg lå å beundret den vakre babyen ved min side. Jeg husker dagen som den var i går. Den beste dagen i livet mitt. Det å få se barnet sitt for aller første gang og tårene strømmer på av ren lykke er virkelig stort. Fødselen og alt etterpå er virkelig en følelse jeg er er glad jeg fikk oppleve. Det ante meg at det var stort, men så stort ante jeg ikke. Jeg nyter hver eneste dag med godgutten og savner han bare etter noen timer. 

Vi har nå fått lære å kjenne deg og storkoser oss hver eneste dag. Klart det er slitsom til tider, men det er så mye mer gleder. Så det slitsomme glemmer man fort bort igjen. Vi er så stolte av å være mamman og pappan din og gleder oss med maaaaange år til med deg. Til å se deg vokse og bli stor gutt. Mye har skjedd på et år og mer blir det.

Jeg hentet han tidlig i barnehagen og han var superhappy for å se mamman sin. Strålte opp som en sol og kom i en voldsom krabbefart mot meg. Der hadde de feiret bursdagen til Adrian. Han hadde fått sitte på gullstol, fått krone og spist vafler. Noe han tydeligvis hadde vært veldig glad i. Hehe.


Fått 8 stk søte tenner og fler er på vei

På søndag blir det familiebursdag for godgutten vår. Med mat og kaker.

Gratulerer med 1 årsdagen din <3

 

#storgutt #bursdag #mamma #mammablogg #stolt #gratulerer 

7 kommentarer

Siste innlegg