Snart ferie og Karibien

Nå er det bare en måned igjen til 2 uker med ferie.  Det skal bli så utrolig deilig. Jeg har vært igjennom en veldig tøff periode de siste månedene etter at jobben jeg hadde gikk konkurs på dagen og vips sto jeg der uten jobb. Det er virkelig tøft når man har huslån, billån, studielån, barn og andre utgifter. Nå har jeg fått meg en ny jobb i et stort og kjent firma som jeg stortrives hos. En hyggelig arbeidsplass med masse hyggelige kolleger. Jeg trodde jeg kom til å savne reisebyrå noe helt fryktelig, men sannheten er at jeg faktisk trives enda bedre i den nye jobben. Ingen ting er bedre enn det! Ferieturen vår ble planlagt for ett år siden, før jeg i det hele tatt ante at jeg kom til å miste jobben. Men vi lar ikke det stoppe oss fra å reise. Det blir jo selvfølgelig 2 uker uten lønn, men det vil nok uansett være verdt det. 

Det er kun Mads og meg som skal reise på kjærlighetsferie. Vi reiser en uke til Florida (kjøre litt rundt) også avslutter vi med en uke på verdens største cruiseskip Allure Of The Seas med RCCL.  Verdens beste Adrian skal være hjemme og kose seg med besteforeldre. Han har en uke hos mamma(mormor) og stefaren min også har han en uke med svigermor og svigerfar ( bestemor og bestefar). Det kjennes utrolig rart å skulle reise vekk fra han i 2 uker, når man pleier å savne han allerede etter en natt borte. Men det at han er i trygge hender hos noen han er glad i og noen som er glad i han gjør meg mer rolig. Men klarer allikevel ikke slutte å tenke på hvor mye jeg vil komme til å savne gullet når vi er på ferie. Det blir nok mye skype og facetime på oss ja.


I disse sittegruppene blir nok vi å finne henslengt og se utover havet og på den vakre solnedgangen ( romantisk ønsketenkning 😛 haha)


Og selvfølgelig favorittplassen min på hele skipet. I det deilige boblebadet med super utsikt utover sjøen.

 

Som småbarnsforeldre for første gang, så kan vi vel ikke nekte for at dette absolutt er en ferie vi også ser veldig frem til. Bare oss to, sol, sommer, frokost på balkongen, paraplydrinker, show, spa og ikke minst god mat. Vi skal seile østre Karibien og skal dermed innom Bahamas, St.Thomas og St. Martin. Wow, dette blir bra! Dette blir mitt 3. cruise (cruise nr 2 i Karibien) og jeg kan absolutt si at jeg er bitt av basillen. En super ferieform som passer for de aller fleste. 

Du kan lese om mitt cruise i vestre Karibien HER og HER


Meg på mitt forrige cruise i Karibien. Her på Haiti.

 

Så nå er det snart bare å finne frem sommertøy og pakke koffertene! Klar for USA tur og cruise på verdens største cruiseskip. 

 

Har du vært i USA før og hvor  ?

Har du vært på Cruise før og hvor?

 

#cruise #reise #ferie #blogg #usa #sommer #sol 

 

 

Siste innlegg