Key West baby

Nå er vi kommet til Key west og her storkoser vi oss. Vi kom til Florida på mandag, hadde en natt i Miami. Så kjørte vi ut hit med leiebilen vår. En stilig cabriolet i merket Chevrolet Camaro. I morgen reiser vi til Fort Lauderdale/Hollywood beach hvor vi skal ha 3 netter før vi setter føttene på verdens største cruiseskip, Allure of the seas.

Solen er så utrolig sterk her nede, så farge får man raskt. Vi kjørte med taket nede i går og solen tok skikkkelig. Siden jeg hadde på meg kjole uten lange armen, så tenkte jeg det var lurt å smøre armene. Det viste seg å være smart, fikk en superfin brunfarge på kort tid. Brystet tenkte jeg ikke på at var bart og da ble jeg selvfølgelig solbrent. Great! Jeg har en hud som tåler mye sol, så blir skjeldent brent. Men denne solen er virkelig sterk.Skal iallefall huske å smøre hele kroppen resten av turen.

I går var vi på Sears å shoppet litt. Masse salg og masse fint. Så det ble klær både på Mads, meg og Adrian. Gleder meg til å vise det frem!

Her er noen bilder fra Key West

Her er klokken litt over halv 3 på dagen bare. 6 timer mindre enn hjemme i Norge. Så nå skal vi bade litt i bassenget, gå på litt shopping og ut å spise litt. Kanskje vi får teste ut utelivet litt også. Det er jo tross alt barnefri ferie. Pratet med gullet vårt på facetime hver dag og får masse bilder. Han storkoser seg hjemme. Det roer mammahjerte masse!

Siste innlegg