Vår reiserute USA

Tenkte jeg skulle dele litt mer opplevelser fra ferieturen vår. Siden det var flere som ønsket mer bilder og tekst fra turen, både her og på instagram. Vi hadde nesten en uke i Florida før vi dro på cruiset og den uken leide vi bil og fikk se forskjellige steder.

Anbefaler også å laste ned app med kart for Floridaområdet før du reiser til USA. Så kan du legge inn steder du skal underveis i bilen uten å måtte bruke mobildata. Genialt! Vi hadde ikke brukt for å leie med gps, da vi hadde såpass bra program lastet ned på mobilen.

 

Ruten vi hadde lagt opp så slik ut:

Vi pratet om å reise fra key west til Tampa, men vi syns det ble litt mange timer i bilen for så å være der kun 2 netter. Vi får heller oppleve Tampa og Orlando en annen gang.

Fra Miami til Key west tar det ca 3,5 t avhengi av trafikk selvfølgelig. Vi leide bil hele turen og det var nesten et must for å komme seg rundt. Og leiebil i USA er dessuten veldig rimelig. Så det kan anbefales på det varmeste. Vi leide bil fra et stort og kjent leiebilfirma som heter Allamo. Var superfornøyde med de. Book bil før du reiser og du har alt av nødvendige forsikringer inkludert. Vi leide oss en Cabriolet og det var superdigg i finværet.

Også må jeg fortelle dere om den litt kjipe, men utrolig artige situasjonen som oppsto når vi hadde hentet leiebilen. Haha. Så fornøyde med bilen og vi skulle selvfølgelig ha taket av på vår første kjøretur. Kjørte ut av parkeringshuset på flyplassen og etter 2 minutter kjente vi noen få regndrypp. Vi tenkte at det sikkert var lurt å finne knappen for den elektriske taket, men det viste seg å ikke være så lett. Det begynte plutselig å regne mye mer, det var ingen sted å stoppe og vi ble veldig desperate etter å finne knappen. Etter å ha fått en dusj med regn, glimtet jeg til og fant knappen. HURRA!

Her er hotellrommet vi hadde første natten:


En liten stopp på veien til Key West


Pastellfargede hus så mye mye av, de var nydelige og helt etter min smak


Det gikk små tog rundt i Key West, slik at man kunne stoppe og se flere historiske plasser.


Mads storkoser seg i Key West

Hotellrommet i Key West:

 
Vel fremme etter noen timer med shopping og noen timers biltur. 

Hotellrommet Hollywood Beach, Fort Lauderdale:


Utsikten fra hotellrommet vårt, kunne ikke klage på den nei.


Strandpromenade Hollywood Beach. Kjempeflott for syklink, rollerblades, jogging og gåturer.

Ønsker dere at jeg skal legge ut en sammendrag fra cruiset i Karibien også? Med bilder og info fra de ulike stedene?

#ferie #sommer #sol #usa #miami #florida #keywest #biltur #cabriolet #blogg 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg