Matvarer levert på døra

Etter anbefaling fra ei vennine hadde vi bestemt oss for å prøve å få levert matvarer på døra. Så i går la vi inn vår første bestilling og fikk varene levert allerede i dag. Det jeg var mest spent på var kvaliteten på grønnsakene og det var over all forventning. Kjempebra!  Avokadoene var akkurat slik jeg ville plukket ut selv (må alltid klemme på de). Og  posen med frosne erter, var fortsatt like frossen. Vi fikk 200 kr rabatt på første bestilling, siden jeg ble vervet av en vennine. 

Du velger selv hvilken dag du vil ha varene levert på døren . Frakt fra kr 39. Eller du kan hente varene ferdig pakket, gratis på utvalgte hentepunkter. Skriv inn ditt postnummer på nettsiden til Kolonial for å se om de leverer til deg  og du får pris på frakt til ditt postnummer.

 

Når vi begge er i full jobb og har en aktiv 2-åring i hus, er dette virkelig noe man setter pris på. Mer tid som familie etter en travel dag på jobb er gull. Vi kommer ikke alltid til å ønske å få levert mat på døren, men i perioder er det veldig kjekt. Når Mads jobber overtid er det supert for meg å slippe å reise på butikken med Adrian. Rekker heller ikke handle før jeg henter han i barnehagen. Så vi kommer garantert til å bestille her igjen. 

Du kan velge ut alle varer du selv ønsker og det finnes også oppskrifter til inspirasjon. Hvor du kan legge produktene direkte i handlekurven fra oppskrift. Mange valgmuligheter.


Fikk en Smil sjokolade i velkomstgave 😉 

 

En liten kar som var veldig spent og fornøyd med masse poser levert på døra!
 

 

Har du prøvd Kolonial.no før? Hvis ikke har du mulighet til å prøve nå og få 200 kr å handle for på din første bestilling. Da kan du gå inn HER . Da vil også jeg få 200 kr rabatt på min neste bestilling 😉 Bra utvalg og bra priser. 

 

Hva synstes du om dette konseptet? Har du prøvd?

#mat #familie #kolonial #hjem #hus #barn #middag

 

 

8 kommentarer
  1. Nei, så lurt! Må jo være perfekt for alle i tidsklemma! Jeg synes det er koselig å gå på butikken, jeg da. Men så har jeg ikke barn heller!

  2. Jeg bruker det. Perfekt for en som er så lat som meg, men samtidg glad i god mat. Gleder meg til jeg får råd til en kokk også:9 Gjerne en superkjekkas som gjør alt jeg kommanderer ham til. Hvorfor finnes det ikke en slik tjeneste?

  3. Du skal ikke klemme avocadoen for å kjenne om den er moden, da ødelegger du frukten.. Jeg ser veldig ofte at mennnesker gjør dette. Prøver med min beste medvilje å fortelle at for å finne ut om avocadoen er moden, så skal man presse inn stilken på avocadoen, glir denne i en jevn tempo inn i frukten, har du funnet deg en perfekt avocado.
   Du har kanskje opplevd å få en brun avocado fra butikken ? De blir brune fordi mennesker der ute KLEMMER i steden for å trykke inn stilken på frukten..
   Ellers er det bra å høre at du er fornøyd med varene!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg