Ny Blogger

Da var det første gangen min som Blogger. Tror dette kan bli spennende. Har fått jobb som reiseleder nå, så reiser til Tyrkia allerede denne uken. Gleder meg veldig til å komme nedover til Tyrkia, selv om jeg kommer til å savne kjærsten min masse. Skal prøve å få til å være så aktiv som mulig på denne bloggen, slik at jeg kan oppdatere folk om hvordan jeg har det i Tyrkia. Blir i tyrkia noen måneder fremover, og det kan bli veldig spennende.

I går var jeg dessuten på Tusenfryd med Øyvind, Tina og Mads. Det var utrolig gøy, og fikk prøvd ut det meste. Speedmonster var utrolig kul, den er absolutt å anbefale til alle.
 hnefoss 359

Senere på kvelden var vi på sommerrevyen i hønefoss "Helt konge". Det var en morsom forestilling med masse latter. Etter forestillingen var vi på elvecruice i det deilige været og fikk servert spekemat eller reker. Det smakte utrolig godt med reker mens man nøt en nydelig tur på elven:) Vi avsluttet med en tur på byen frem til det stengte, så dro vi hjem. Takker alle for en hyggelig kveld med mye dans og gøy.

hnefoss 381