Gode drinker

I dag er det lørdag og hva passer vel ikke bedre enn oppskriften på noen gode drinker. Jeg er veldig glad i en drink som heter Sure Sivert. Den er ikke for søt og ikke for sur etter min smak da. Om man prøver å bestille denne på byen er det mange som ikke kjenner til denne drinker. Men om du er på byen i Drammen vet alle hva du mener. I en drinkbok stod det en gang at dette var en typisk Drammensdrink. Den er ialefall veldig god og om du ikke har smakt den burde du prøve den. Så her kommer oppskriften.

Hva trenger du til Sure sivert:
sure sivert

2 cl Pisang
2 cl Smirnof
2 deler sour mix
1 del sprite eller sprite zero.
1 liten spray med krem.

Ta alt i shakeren, utenom brusen. Shake gjerne sammen med is. Hell dette oppi et glass og tilsett brusen (sprite eller sprite zero)

Da var drinken ferdig å klar for å drikkes. Drinker får en lys grønn farge og med skum øverst på toppen.

Drink nr 2 som jeg også er veldig glad i er en drink som heter Paparazzi. Dette er en god drink for dere som liker det litt syrlig. Den er ikke kvalmenes og kan drikkes mye av en hel kveld. Syns du burde prøve ut denne drinker å, den er absolutt verdt det.

Hva trenger man for å lage Paparazzi:

bacardibottles470x688

2 Cl Bacardi Razz
2 Cl Bacardi Lemon
1 liten dæsj med sour mix
resten av glasset med sprite eller sprite zero.
1 liten dæsj med Tranebær juice på slutten (cranberry juice) om man ønsker en piffig farge.

Pynt til med Lime

paparazzi

Håper det smaker:)

Vet du om noen andre gode drinker som er litt spesielle?

HA EN GOD HELG ALLE SAMMEN

Nye sko :)Hvem likte du best av de 2?

Blir mye shopping når man bor i et så billig land som Tyrkia.Tenkte jeg skulle legge ut bilder av to par fine sandaler jeg har kjøpt meg. Og senere får jeg få lagt ut bilder av klær jeg har kjøpt her nede. Det er ikke få.Skjønner ikke hvordan jeg skal få plass til alt i kofforten min hjem. Men etter hva jeg har hørt får jeg ha med 30 eller 40 kg hjem. Håper selvfølgelig på 40kg.

Her er det ene par sandaler. Liker de utrolig godt, kjøpte de på et shoppingsenter som heter Depo i Antalya. De er litt vel tynn såle på. Så ikke de beste å gå lange turer på byen med.

Sko 1

tyrkia3 002

Også kjøpte jeg et par sandaler som var utroliig gode å gå i og så pene ut. Disse kjøpte jeg i en skobutikk i Manavgat sentrum i Tyrkia.

Sko 2
tyrkia2009 004

Hvem syntes du var finest? 1 eller 2 ?

Tyrkia

Lenge siden jeg har oppdatert bloggen nå. For tiden bor jeg ialefall i Tyrkia nå, nærmere bestemt i Side. Jobber som guide her nede med animation på et sunwing hotell og jeg stortrives. Har besøk av Gutten min Mads nå i to uker. Og det er kjempekoselig. I dag har vi vært på waterplanet i Tyrkia som ligger i nærheten av byen Alanya.
 
Waterplanet Aqua Park
waterplanet
Vi hadde en fin dag med masse sol. er utrolig varmt her nede nå, så var nesten litt for varmt på badeland  i dag da. Men hadde en koselig dag sammen med Gutten min hvor jeg fikk tatt mange sklier og plasket i vannet i hele dag.

Tyrkia er en kjempepopulær feriedestinasjon og det kan jeg godt skjønne. For det er utrolig flott her. Spesielt i Side syntes jeg, med flotte lange sandstrender og massevis av butikker å shoppe i. Da er det et paradis for meg, som elsker å shoppe og så billig som det er. Har spesielt blitt glad i en butikk her nede som heter Tyrkiske Ullaredet, har blitt kjent med de som jobber der. De er kjempehyggelige ,vennlige og ikke minst er de snille med pruting av priser til meg. Så jeg vil anbefale alle som skal til side å ta turen innom. Klesbutikken ligger før du kommer inn til de gamle ruinene og anfiteateret.

litt av hvert 042

Tyrkiske Ullaredet

Det kommer mer informasjon om Tyrkia og om hvordan jeg har det her etterhvert.

Noen som vurderer å dra til Tyrkia eller kanskje allere har bestilt bilett er det bare å spørre meg, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på spørsmålet/-ene.

HILSEN HUN SOM ER GLAD FOR Å JOBBE I TYRKIA 🙂