Bursdagsfest i miniland.

Dagen i dag:

ja i dag var det bamsen Bernie som hadde Bursdag. Og han ble 8 år gammel:)

tyrkia2009 092

Og det var mange barn som ville komme å feire han i dag. Det var hele 36 barn påmeld til aktiviteten. Må si det er litt slitsomt å ha 1 bursdagsfest i uken på jobben, men er utrolig gøy å se så mange glade barn. En kan jo bare tenke hvor slitne voksne blir etter ett selskap og de har vel ikke på langt nær 36 barn.

2509 008

Her er det ene bordet i miniland

2509 009

og her er bord nr 2 i miniland:)

Vi hadde det utrolig gøy m å spraye krem i munnene på barna. Det digger dem:P også spesielt og man får litt ovenpå nesen å sånn. Det er stat vet du:)

2509 012

og her ser dere klovnen anne som kom på besøk også.

anne

Mens klovner kan være litt skumle igrunn, men de fleste barna lo og mora seg. Men for de aller minste er det enda litt skummelt enda så mye de andre ler av klovnens dummheter:P

2509 018

så da var det godt å ha et fang å sitte og spise kjeks og kake på:) (nei jeg bruker ikke sminke på jobb 😛 )

I MORGEN ER DET FRI OG HÅPER PÅ FINT VÆR SÅ MAN KAN DRA PÅ STRANDEN:)

HVA SKAL DU I HELGEN????

Enda mer shopping i Tyrkia

Fortsettelse følger fra det jeg la ut innlegg om nettopp.

Kjøpte den beste gensern ever. Aldri eid noe som er så herlig å ha på og ta på. Det føles ut som om man går rundt med et silkemykt lam på kroppen. Denne blir sykt digg å ha i Norge når jeg kommer hjem fra Tyrkia i November. Da kommer det nok til å være kaldt ja. Brrrrr.

shopp

Faka North face jakke som er syyyyykt god å ha på:)

shopping 032

Og enda en Billa bong kosebukse:)

Og dagen endte med at jeg dro på Kinan og kjøpte kylling i sursøt saus med ris ved grønnsaker og egg i:) nam nam
kinamat

 FLERE SOM ER GLAD I KINAMAT????

Shopping del 1

Tro det eller ei, i dag dro jeg inn til Kumkøy og shoppa enda mer . Kommer ialefall ikke til å ha mangel på klær når jeg kommer hjem. Jeg har sikkert handla over 40 kg med klær nå, om ikke det er enda mer. Her kommer noen bilder fra kuppen jeg gjorde av de såkalt ekte fake varene som vi sier her i Tyrkia:P

Men først et humor bilde:P

shopping 001

I denne butikken sku de demonstrere at de hadde alle størelser, typ xxxxxl

shopping 025

Sort Ed Hardy tights
shopping 022
Lang Topp som kan brukes til tightsen

shopping 021

Samme topp bare i Turkis
shopping 023

Levis bukse
shopping 029

Turkis Billabong kosebukse

shopping 031

Og Matchende Genser:)

HAR DU VÆRT I TYRKIA Å SHOPPA FØR?????

DA KAN DU VEL TENKE DEG ÅSSEN DET ER Å BO HER:P:P

Transferdag, Hjemreiser og Ankomster.

I dag har jeg hatt transfer dag, så denne onsagen ble det ingen tid til Soling og bading. Været her i Tyrkia er nydeig i dag. Noen og 30 grader i skyggen og temraturene i havet skulle vist være rund 28 grader:) Herlig. Men ikke fult så herlig når jeg ikke har fri da. Men får ta igjen solingen og badingen på lørdag:)

Her er min transfer uniform på Sunwing. Ikke akkurat det fineste:P skjorta måtte brettes opp må magen. Alllt for lang:P men men. Helt ok.

2309 025

Har begynt å fundere på hvordan det blir når jeg kommer hjem til Norge. Finni ut at jeg prater veldig mye svensk her nede. Blitt en vane, så snakker svensk til dem norkse barna også 😛

ELSKER DET FINE VÆRET:)

Dagens middagstips, Nydelig Kinamat

Her nede i Tyrkia er det uvant med maten. Den er veldig annerledes enn hjemme. På jobben går det mye i bønner og ris og det blir man ganske lei skal jeg si dere. Så når jeg er hjemme i leiligheten å lager middag må jeg stadig eksprimentere litt. En ting er ialefall sikkert og det er at dette landet har stor utvalg i grønsaker og frukt. Så i dag bestemte jg meg for å kjøpe inn en del gode grønnsaker og lage noe kinesiks biff opplegg. Dette er da ikke noe spesielt navn på denne retten, da den er egenkomponert:)

Jeg syntes ialefall at den var utrolig god , ikke alt for sterk, men litt sterk og god på smak. Men det velger man jo selv ettersom hvor mye krydder man tar i. Om du er spent på oppskriften får du lese videre.

Ingridienser:
– Biffstrimler
– Paprika
– Purre
– Løk
– Hvitløk
– Babymais
– Soyasaus
– worcester saus
– sweet chili saus
– Salt og pepper
– Olje (jeg brukte solsikke olje)
– Cashew nøtter

Tilbehør: Ris

1.Legg kjøttbitene i en dyp askjett og hell over litt olje, bittelitt sweet chili saus og salt og pepper. La det ligge i 10 min eller mer om man har tid.

2.Kutt opp alle grønnsakene, utenom vitløken.

3. Stek kjøttet ferdig med olje og legg det i en skål, så steker du grønnsakene men la de fortsatt være litt creespy. Ikke helt bløte.

4. Hell kjøttet og hakket vitløk oppi stekepannen med grønnsakene og tilsett worcester saus og litt soyasaus. Tilsett så to spiseskjeder med vann. Tilsett så salt og pepper etter behov.

5. Da var retten ferdig, server til med ris og strø gjerne – Cashew nøtter på toppen. Det er en god kompinasjon til denne retten. Og som tilbehør kan man ha soyasaus og sweet chili saus om man ønsker det.

HÅPER DET SMAKER!!!!

005

Uten Nøtter                                                            Med Nøtter

Hva har du spist til middag i dag??

Side Teamet 2009

For noen uker siden,rett før Daniel dro hjem fra Tyrkia tok vi teambilde vårt. Det ble et sprekt bilde av en enda mer sprek gjeng:P Og her kommer resultatet av Team Side 2009.

side team

sa jeg hadde planer om å dra til Kumkøy å shoppe i dag, men det ble ingen ting av. Så fort jeg hadde laget taqco begynte det å regne, torde og lyne noe helt villt. Jeg er utrolig redd for lyn og torden så jeg holdt meg bare inne. Nå har det heldigvis stoppet opp og jeg er lettet.

Ny rosa silke kjole

Har kjøpt meg en ny rosa silkekjole her i Tyrkia, kjøpte den i et mindre sentrum kalt Kumkøy. Tok på meg kjolen og tok et bilde kun for å vise nye kjolen jeg har kjøpt. Skoene er også nye, skrevet om de i et tidligere blogginlegg. Tenkte jeg skulle dra til Kumkøy i dag å se om jeg finner noe mer utstyr til vannpipa jeg har kjøpt meg. Så får vi se hva jeg ender opp med, om jeg klarer å få somla meg dit med dolmus:)

1609 025

Har fått sendt med pappa en stor bag med sikkert 20 kg når han dro hjem fra Tyrkia. Jeg har jo shoppet så mye her nede, Elsker shopping:)

Var kjolen fin?

Endelig

Er en stund siden jeg har fått blogget nå, internetten har vært veldig ustsbil her. I mellomtiden har jeg blant annet hatt bursdag,som var den 14. September. Var ikke noe spesiell feiring, ikke som hjemme med de ville bursdagsfestene som vi pleier å ha. Får ta igjen festingen når jeg kommer hjem. Jeg og Anne fra Finland var ute å spiste nydelig kinamat. Jeg spiste pepperbiff ala kina, som var god å sterk. Og til dessert hadde vi fritert is. Det var utrolig flott dandert opp, som man kan se på bilde. Restauranten vi var på heter altså Tropic.

1609 001
I følge Anne som har spist den før skulle den vært mer sprø og stekt. Men var god denne å:)

Anne er veldig kreativ av seg og har laget bursdagskort.

1609 004

Flere bursdagsgaver får jeg når jeg kommer hjem til Norge, greiest det.

I love shopping

1109 068

Har kjøpt meg masse klær her nede i Tyrkia. Elsker rett å slett å shoppe og er spent på åssen jeg skal klare å få med meg alt hjem til Norge. Jeg får tydligvis lov å ha med meg 40kg med bagasje hjem og det frykter meg at jeg har nesten 2 mnd igjen. Tror jeg må prøve å roe ned shoppingen litt. Er jo så mye fint her joh. Så i dag var jeg i Side sentrum igjen og shoppet en del ting. Det begynner å bli skikkelig hørstvær her nå.

Her kommer bilder av tingene jeg kjøpte i dag, husker ikke prisene på alt.
1109 064

Polo Ralph Lauren

1109 071

Abercrombie & Fitch

1109 065

Burberry skjorte

1109 066

Burberry langarmet
1109 068

Burberry hettegenser m glidlås
1109 069

Ed Hardy belte

1109 070

1109 075

 
Noe du syntes var fint?

Uvær i Tyrkia, hjelp.

I går var det helt forferdelig, startet med at jeg lå på stranden og rundt kl 10-11 så begynte det så smått og lyne og komme noen regndrypp. Men lynet og tordenet ga seg ikke. Det holdt faktisk på til nærmere 23:00 tror jeg. Jeg er utrolig redd for lyn og torden, men skulle ut med pappa og Anita å spise. Jeg sto hjemme i leiligheten sminket meg, ante fred og ingen fare. Men plutselig ble rommet lyst opp av et lyn og det ble bekkmørkt. Da hadde selvfølgelig strømmen gått i hele nærområdet her. Jeg satte meg i bilen for å kjøre til Pappa, tilogmed trafikklysene virket ikke. I himmelen kunne man se store virvler ned skyene, som store orkaner ute på sjøen. Tok et bilde, men var litt vanskelig å se.

090909 039

Rett over de røde husene kan dere se en sånn virvel som går langt nedover.

På kvelden skulle vi ut å spise med familien til anita, det regnet,lynet og tordnet voldsomt. Vi løp til bilen og kjørte avsted til restauranten vi skulle spise på. Så kom det et voldsomt lyn igjen, og det ble bekkmørkt rundt oss. Alle gatelykter sluknet og alt lys fra hus og selvfølgelig restauranten vi skulle på var borte. Så vi kunne bare glemme å dra dit. Vi bestemte oss da for å dra hjem til familien til anita sin leilighet. Vi tente stearinglys, og plutselig kom strømmen på igjen. Da kokte vi nydelige norske vinerpølser. Det smakte så utrolig godt med disse norske pølsene. Og syntes i grunn det var mye koseligere enn å gå ut å spise i et sånnt vær. Til dessert fikk vi nydelige vafler. Nam Nam

090909 071

090909 072

Dere skulle bare vist hvor nydelig det var med noe mat fra Norge når man har bodd 3 mnd i Tyrkia. Det var himmelsk:)